Eddy Bengtsson inbokad på The Zone FC: Demolition

Eddy Bengtsson har förvisso en match inplanerad nu på lördag den 18 februari på Cagewarriors 45 då han möter Jay ”Mean Streak” Mortimore där det än så länge inte finns någon motståndare, men han har nu även planer att dyka upp på The Zone FC: Demolition i maj.

Bengtsson har haft en karriär som varit lite upp och ner. Han gjorde sin MMA-debut på The Zone FC – Shockwave i november 2008 då han besegrade Andy Hillhouse via en TKO. Han gick sedan två matcher till på The Zone med vinst innan den första förlusten kom. Kort efter det så bokade han in en match mot Aleksander Emelianenko, en match som ter sig lite märklig när man tittar på den. Emelianenko träffar Bengtsson tidigt med en jabb, och genom den jabben så faller Bengtsson ihop.

Trots det så återvände Bengtsson till MMA-världen igen på The Zone FC – Unbreakable efter lite mer än ett år där han mötte Istvan Kalmar i en match där det var en helt ny Bengtsson. Han var pigg och alert, till skillnad i den matchen mot Emelianenko, och han avslutade sin motståndare efter bara 50 sekunder in i den första ronden via en kimura till publikens stora jubel. Det höjde upp hans MMA-rekord till 4-2.

Någon motståndare för matchen på The Zone FC: Demolition är ännu inte satt, men kommer att bestämmas närmare galan som går den 6 maj.

Uppdatering: Jay Mortimore har dragit sig ur matchen på Cagewarriors 45.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
The Zone

All in
8 Kommentarer

Svara