Mike Höjermarks motståndare klar

Det är väldigt mycket som händer för MMAnytts bloggare just nu. Jycken gräver guld och gör USA med Mazdak, Sirwan tränar i Holland och har kickboxningsmatch 12:e december där, Rami Aziz gör sig redo för sin andra proffsmatch på The Zone FC och det är även den galan Mike “Twister” Höjermark gör sin mycket efterlängtade debut som proffs.

Det har varit/är en ära att följa alla dessa fyra fighters, men låt oss fokusera lite på Mike Höjermark nu. Han startade sitt “projekt” på en hemsida och hade en långsiktigt mål framför sig och det var att tävla framgångsrikt som proffs inom MMA. Långsamt valde han att vandra steg för steg med flurrig BJJ (10th planet) som bas, men konstant samtidigt tränande sitt stående game. Två resor till Brasilien (varav den sista med MMAnytt-Deniz), extremt bra resultat i Svenska grapplingligan, några vinster som amatör och här står nu Mike redo att axla manteln som proffs i vår älskade sport MMA.

Det är på The Zone FC i Göteborg som matchen kommer äga rum och det är nu officiellt vem motståndaren kommer bli. Hans namn är Damir Hadzovic från Esbjerg MMA i Danmark. Han är obesegrad som amatör (2-0) och senast slog han en svensk via en brabo choke vilket tyder på att han kan grapplas. Damirs motståndare hade väldigt lite eller ingen erfarenhet av proffsmatcher så det är inte som att Mike möter något monster när det kommer till erfarenhet i alla fall.

Vi följer utvecklingen nu fram till match och hoppas både Rami och Mike vinner på The Zone FC.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
The Zone
3 Kommentarer

Svara