Paul Reed har lämnat in en officiell protest efter domslutsförlusten mot Martin Svensson

I lördags på The Zone FC: Unbreakable hölls en titelmatch i fjädervikt. Matchen var mellan Martin Svensson och Paul Reed, en väldigt jämn match som i slutändan gick till ett delat domslut. I domslutet var det dessutom en av domarna som poängsatte matchen oavgjort, men enligt Svenska MMA-regler måste en vinnare väljas vid en titelmatch. Domaren valde då Reed som vinnare, men det var Svensson som till sist vann på 2-1.

Nu har Paul Reeds representanter lämnat in en officiell protest på domslutet, då de anser att domslutet inte gått korrekt till. Det som återstår är nu att SMMAFs bedömningskommité ska hantera protesten, och de kommer att återkomma med ett beslut den 29 maj.

Är du nyfiken på hur det här med protester går till väga, så har vi gjort en telefonintervju med SMMAFs ordförande George Sallfeldt om just detta ämne. Just protesterna börjar diskuteras i del 3 om du följer denna länk.

När vi var och besökte The Zone FC: Unbreakable så fick vi också tag på poängkortet för Reed vs Svensson, och passade på att knäppa en bild på den. Bilden kan ni se efter hoppet.

Kategorier
The Zone
14 Kommentarer

Svara