Sirwan Kakai möter Sverigetrean Thomas Bäck


Sirwan “The Swedish Strangler” Kakai

I skuggan av UFC, Strikeforce och de andra stora internationella aktörerna biter sig en organisation som The Zone sig fast vid att låta lokala svenska hjältar kämpa mot dels varandra men också mot motstånd från andra länder.  

The Zone FC meddelade igår att Sirwan Kakai möter Thomas Bäck den 26:e februari på The Zone FC Inferno, som vanligt i de goa gubbarnas stad Götlaborg.

Sirwan Kakai är enligt MMAnytt Sveriges fighter nr 1 i sin viktklass. Thomas Bäck är på plats nr 3.  Nu kommer dessa två herrar att mötas på The Zone FC Inferno. Det känns som en match om den svenska tronen, en match  om ära och en match som är viktig att Sirwan vinner. Han måste hålla lägre rankade fighters bakom sig i jakten på den internationella karriären
Sirwan står inför.

MMAnytts Sirwan Kakai fightar i -61,2 kg och ämnar ta ännu ett steg mot stjärnstatus gentemot den tuffe norrländska krigaren Thomas Bäck. Följ Sirwan på hans blogg här. Det går bra just nu för GBG MMA, ett fightteam där inte mindre än tre av MMAnytts bloggare tävlar och tränar för (Sirwan, Rami och Hamid).

Övriga matcher till galan är på gång att bestämmas. De svenskar som ännu inte fått någon motståndare är August Wallén (titelmatch), Victor Cheng, Mats Nilsson, Hanna Sillén, Mohammed Abdallah och  Hamid “Akira” Corassani. Klara matcher är Sirres match mot Bäcken, Simon Sköld vs. Eirik Digre och Tim Waage vs. Niclas Danielsson.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
The Zone
9 Kommentarer

Svara