Viktor Larson

Viktor Larson: Har avslutat alla matcher hittills och ska fortsätta med det

Viktor Larson förbereder sig för sin match på The Zone Fight Night 16 oktober. Det är Larsons första match på hemmaplan och MMANytt intervjuade han inför matchen.

The Zone återvänder 16 oktober med sin gala The Zone Fight Night. Den kommer äga rum 16 oktober på Trädgårn i Göteborg. En av dem som går match är Viktor Larson och han kommer möta Dexter Dyall Wallin. Larson har redan gått flera matcher men alla har ägt rum i Asien. Matchen på The Zone Fight Night blir hans första på hemmaplan. MMANytt intervjuade nyligen Larson och du kan läsa vad han har att säga om matchen här nedan:

Du ska nu äntligen gå din första match i Sverigen, hur känns det?

“Känns sjukt kul att gå på hemmaplan, givetvis lite press från polare och familj men det får man la stå ut med.”

Du har sagt att armbågarna är ditt vassaste vapen i buren, kommer regelverket på The Zone tillåta armbågarna?

“Tror tyvärr armbågar inte tillåtna.”

Tidigare när du tränade i Thailand var det träning på heltid, nu när du är i Sverige hur mycket tid kan du lägga på träning?

“Klart att träningstiden är begränsad, men jag kör på så mycket jag kan. Lägger 6 dagar i veckan på träning några timmar om dagen.”

Vad vet du om din motståndare Dexter Dyall Wallin?

“Vet inte så mycket om Dexter. Har hört att han är explosiv och att han har 2 snabba avslut. Blir tufft men ska bli jäkligt kul! Båda mina vinster kommer och också snabbt i första ronden.”

Hur kommer matchen att sluta?

“Vinst på KO, TKO eller submission i dont care! Har avslutat alla matcher hittills och skall försöka fortsätta med det.”

Biljetter till The Zone Fight Night kan du köpa på Fighter Centre, Viktoriagatan 19 Göteborg och på Budo & Fitness, Karl Gustavsgatan 12 Göteborg. Vill du veta mer om Larson kan du läsa ett reportage här.

Kategorier
ExklusivtIntervjuThe ZoneZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Brocowich
  25 September 2015 at 09:00

  Shit vilken vek intervju..
  Borde ju alltid vara standard frågor som, ålder, bakgrund, gym osv.
  Nu fick man bara veta att han tränat i Asien, vart och vart tränar han när han är hemma? Varför hinner han inte träna, jobb??

  • Mmanytt-Nikke
   25 September 2015 at 09:40

   Detta var enbart en snabb intervju om hans nästa match. Allt det du frågar om finns i ett reportage som jag tidigare gjort om honom. Det länkas för övrigt i texten ovan men jag länkar det igen:
   mmanytt.se/sverige/mot-viktor-larson-en-svensk-fighter-som-bygger-en-karriar-i-thailand/

  Svara


  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...