Åke Bergvall skadad, match mot Diego Gonzalez på Trophy MMA IV struken

Den 30 augusti kommer Trophy MMA att hålla sin fjärde gala i Malmö. Tanken var då att en match mellan Åke Bergvall och Diego Gonzalez skulle ske på matchkortet, men denna har nu strukits efter att Bergvall skadat sig.

”På grund utav en skada, utgår Åke Bergvall, från matchkortet på Trophy MMA IV,” skriver Mikael Ågren, PR-ansvarige hos Trophy MMA i ett pressmeddelande. ”Då ingen ersättare har hittas till Diego så utgår match helt och hållet från matchkortet.”

Från början skulle Diego Gonzalez och Åke Bergvall ha mötts på Cage Warriors 71 som var planerat i Stockholm, men som blev flyttat efter flertalet matcher inte blev godkända att gå under de unifierade MMA-reglerna. Istället klev Trophy MMA in och erbjöd de båda herrarna en match, som då blev bokad till deras gala den 30 augusti.

Matchen i sig har nu blivit struken helt och hållet, då det inte fanns någon ersättare på kort varsel.

Foto: Mattias Persson

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Trophy MMA

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.