400+ UFC-fighters på konferens i helgen: “Cyborg” slår en kollega på käften

I helgen befanns sig över 400 fighters på UFC Fighters Retreat. Trots att helgen till större delen var en succé så hamnade två UFC-fighters i luven på varandra. Enligt flertalet källor så slog "Cyborg" till en UFC-kollega.

Över 400 UFC-fighters har i helgen befunnit sig på “Fighters Retreat” på bekostnad av organisationen. Trots att det på pappret kanske inte verkar vara en bra idé att samla hundratals av fighters på en och samma plats så har helgen fortlöpt utan problem – nästan.

Enligt ett flertal källor på plats så hamnade Cristiane “Cyborg” Justino i bråk med UFC-kollegan Angela Magana och det hela slutade med att “Cyborg” slog till Magana.

Vad var då anledningen till att de båda hamnade i bråk från första början? Magana har bland annat gjort sig lustig på “Cyborgs” bekostnad och i april tog hon en bild från när brasilianskan besöker barn på sjukhus och jämförde “Cyborg” med en karaktär från en skräckfilm:

Magana skall ha fortsatt kritisera Cyborg i helgen

Enligt källor så fortsatte Magana att kritisera “Cyborg” när de båda var på plats under UFC Fighters Retreat och det hela slutade med att brasilianskan slog till Magana.

Polis tillkallades och Magana tänker väcka åtal

Magana har inte varit i buren sedan juli 2015 då hon blev avslutad av Michelle Waterson. Det var hennes andra raka UFC-förlust och hon har just nu fyra raka förluster i sin MMA-karriär.

Det hindrade dock inte henne från att hamna i bråk med “Cyborg” som i sin tur inte har förlorat en match sedan 2005. Efter deras bråk tog Magan till sociala medier igen och sa att hon blivit offer för “roid rage”, en referens till brasilianskans tidigare positiva drogtest.

Magana refererade även till “Cyborg” som kriminell och sade att hon tänkte väcka åtal mot brasilianskan:

Kategorier
Senaste NyttUFC

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
7 Kommentarer
 • Mikael Nex Johansson
  22 May 2017 at 08:48

  Det är riktigt jädra korkat av Cyborg och fel, men någonstans kan man inte sluta undra hur Magana ständigt lyckas hamna i situationer som dessa. Hur är hon förresten fortfarande under ett UFC kontrakt? 2 raka förluster i UFC samt att hon fick kontraktet efter 2 raka förluster så hon rider på en 4-förlustsvit.

 • Sepenoob
  22 May 2017 at 10:04

  Hon drar till sig uppmärksamhet och var smart nog att få frsm Cyborgs roid rage. Hon fick kontraktet efter deltagande i TUF och så är det ju en relativt ny viktklass.

  • Starfighter
   22 May 2017 at 10:39

   Och hon lägger upp halv nudies mest hela tiden för att hålla sig relevant

   • Sepenoob
    22 May 2017 at 02:18

    Haha ja. Synd hon inte var lika bra på att fightas.

 • Peter Andersson
  22 May 2017 at 11:54

  Känns ju rätt osoft att polisanmäla någon man har provocerat när man inte fick så mycket som en fläskläpp?

  • Christian Södergård
   23 May 2017 at 05:45

   I smell pussy.. 😏

   • Peter Andersson
    23 May 2017 at 11:44

    Är du säker på att du inte har näsan för nära munnen? Boom! Nä, men allvarligt, jag fattar inte riktigt vad du menar.

  Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...