5 anledningar att spela på UFC

Varför spela på MMA med vår samarbetspartner Ohmbet? Här är fem anledningar.

MMA är världens snabbast växande sport och galor hålls numera nästan varje helg året runt. Med matcher som plötsligt kan avgöras med spektakulära knockouts eller skickliga submissions är spänningen redan på högvarv, men för att göra allt extra kul att följa kan du också passa på att satsa en slant.

Så varför då välja vår samarbetspartner Ohmbet.se som ditt spelbolag?

1. Oslagbar livebetting

Ohmbet erbjuder den proffsigaste livebettingen under samtliga UFC-galor, med branschens kortaste spelavbrott. Häng med i matchen, se hur den utvecklar sig och lägg dina bets i realtid!

2. Störst utbud

Ohmbet är det ledande spelbolaget inom MMA med världens största utbud inom organisationer som UFC, Bellator MMA och ONE Championship med flera. Istället för att endast betta på den fighter som du tror kommer segra, så kan du även gå längre och pricka in allt från vinstmetod till rond och andra specialbet i olika kombinationer för att öka din utdelning.

3. MMA Pick’Em

Du som spelar på Ohmbet kan också gå med i det exklusiva MMA-tipset som hålls i samband med varje UFC-gala – med upp till 15 000 kronor i vinstpotten utöver din kupongvinst! Något liknande går inte att hitta hos någon annan bettingsida.

4. Världens bästa UFC-odds

Ohmbet erbjuder alltid världens bästa odds på samtliga UFC-matcher och även flera andra MMA-galor. Med det menas att utdelningen är större än hos något annat spelbolag. Varför betta någon annanstans när du kan få ut större vinster hos Ohmbet?

5. Tävlingar och förmåner

Som spelare på Ohmbet kan du med jämna mellanrum gå med i diverse tävlingar om lyxiga resepaket och UFC-biljetter. Exempelvis har du som bettar 100 kronor på MMA just nu chansen att vinna en resa för två till UFC London. Vidare erbjuds flera lojalitetsförmåner i såsom välkomstbonusar, reloadbonusar och gratisspel.

Så vad väntar du på? Surfa in på Ohmbet.se och öppna ett konto redan idag!

OHMNYTT

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
AnnonsBellatorOHMBETONE ChampionshipRekommenderatUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...