Foto: Mazdak Cavian

Alan Jouban vs Belal Muhammed går till domslut

Matchen mellan Alan Jouban och Belal Muhammed gick tiden ut.

Första ronden inleds med att båda mäter distansen. Alan Jouban lyckas sänka Belal Muhammed med en vänsterkrok. På marken kontrar Muhammed med ett armlås från guard. Det uppstår en scramble där de snabbt åker upp för att sedan hamna på marken igen med Muhammed på topp. Jouban lyckas ta sig upp och sänker motståndaren med en huvudspark. Jouban är nära att avsluta matchen med ground and pound men Muhammed lyckas återhämta sig och ronden avslutas stående.

Andra ronden inleds med att de jabbar mot varandra. Jouban lyckas återigen sänka Muhammed med en vänsterkrok men Muhammed studsar upp lika snabbt som han åkte ner och trycker upp Jouban mot burväggen. Jouban lyckas ta sig loss efter att ha försvarat flera nedtagningsförsök. I de sista sekunderna av ronden lyckas Muhammed avsluta ronden med ett dubbelbensdyk.

Muhammed inleder den sista ronden med att dyka på benen utan framgång. Muhammed är den aggressiva som pressar framåt med vilda svingar. Jouban backar och använder sig av främst sparkar. Jouban blir skakad men håller ut utan att åka ner i backen. Muhammed jagar knockouten utan framgång och matchen går till domslut.

Vinnare: Alan Jouban besegrar Belal Muhammed på domslut.

Foto: Mazdak Cavian

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Alan JoubanExklusivtSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...