Alan Jouban tar hem stabil domslutsvinst över Mike Perry

Alan Jouban bjöd på en imponerande insats och gav “Platinum” Mike Perry sin första förlust efter full tid.

I den första matchen på huvudkortet ställdes Alan Jouban (15-4) mot den obesegrade talangen Mike Perry (9-1) i ett welterviktsmöte.

Matchen höll sig nästan uteslutande ståendes och inleddes med en jämn första rond där Jouban träffade med högst volym, medan Perry fick in de mer signifikanta träffarna och hade Jouban skakad vid ett tillfälle.

Jouban började sakta men säkert ta över

Allteftersom började emellertid Jouban ta över mer och mer. Han fightades smart genom att använda fotarbete och sina sparkar för att undvika att hamna i ett “brawl”, och lyckades dessutom sänka Perry med ett hårt slag i den andra ronden.

Perry blev tröttare och mer stillastående desto längre matchen gick och hade inte mycket att svara med i den tredje och sista ronden, innan Jouban tillslut tilldelades vinsten via enhälligt domslut.

Resultat och statistik

Resultat: Alan Jouban besegrar Mike Perry via enhälligt domslut (29-28, 30-27, 30-27)

Foto: Mazdak Cavian

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtNyheterRekommenderatResultatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
En kommentar
  • Lallarn
    19 December 2016 at 01:27

    Bra jobbat Alan!

  • Svara