Alexa Grasso tar hem ensidig poängvinst över Heather Jo Clark i UFC-debuten

Obesegrade hemmafavoriten Alexa Grasso kammade hem en tydlig domslutsvinst i huvudkortets första match.

UFC Fight Night 98: Dos Anjos vs. Ferguson pågår live i skrivande stund och huvudkortets första match avslutades precis, där 23-årige Invicta-stjärnan Alexa Grasso (9-0) ställdes mot 36-årige amerikanskan Heather Jo Clark (7-6) framför den mexikanska publiken.

Nära till avslut efter rond 1

Grasso höll sig lugn och metodisk men exploderade med fina kombinationer när luckorna öppnade sig. Efter att ha mixat upp huvudsparkar, slag och knän var det redan efter första ronden osäkert om Jo Clark kunde fortsätta.

Matchen fortlöpte dock och kom att gå tiden ut, där Jo Clark visade på tuffhet och stundvis fann framgång i klinchen. I slutändan var det dock tydligt vem som skulle tilldelas vinsten.

Matchstatistik och resultat

Kvinnlig stråvikt: Alexa Grasso besegrade Heather Jo Clark via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 29-28)

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterRekommenderatResultatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara