Alexander Gustafsson är en av sommarpratarna i P1

Alexander Gustafsson blir en av få idrottare som agerar sommarvärd för P1 i sommar, då han håller sitt egna avsnitt av radioprogrammet den nionde juli. 

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafssons (16-4) popularitet fortsätter växa, i synnerhet på hemmaplan. UFC-stjärnan har inte varit särskilt aktiv i oktagonen på senare tid, efter titelmatchen mot Daniel Cormier (17-1) i oktober förra året, men är desto mer aktiv utanför sporten.

Gustafsson släppte nyligen sin självbiografi “The Mauler” och under dagen stod det klart att 29-åringen blir en av årets sommarpratare för P1. Under sommaren kommer en värd ansvara för radioprogrammet varsin dag och då presentera sig själva, välja vilken musik som ska spelas och prata om vad de själva känner för.

Alexander Gustafsson är sommarvärd den nionde juli, andra sommarpratare detta år är artisten Alexander Bard, trummaren Lars Ulrich och programledaren Malou von Sivers. 

Kategorier
Alexander GustafssonNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • Berko
  9 June 2016 at 05:33

  Gäääsp… vart fan är glöden, fokuserar på media när han borde träna på armbågar, undviker från d han borde göra och istället kör han nåt som inte stärker hans varumärke, skit i boken den kommer sälja MER ifall du kör på! Thailand eller team alliance, kör med Cruz, walkin Cruz vs Faber var faktiskt en av de få gångerna jag såg hur taggad en fighter är, så ska man se ut.
  Pitbulls ska vara grymma, inte tam, nej jag är inte djurplågare.

 • Svara


  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...