Alexander Gustafsson är en av sommarpratarna i P1

Alexander Gustafsson blir en av få idrottare som agerar sommarvärd för P1 i sommar, då han håller sitt egna avsnitt av radioprogrammet den nionde juli. 

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafssons (16-4) popularitet fortsätter växa, i synnerhet på hemmaplan. UFC-stjärnan har inte varit särskilt aktiv i oktagonen på senare tid, efter titelmatchen mot Daniel Cormier (17-1) i oktober förra året, men är desto mer aktiv utanför sporten.

Gustafsson släppte nyligen sin självbiografi “The Mauler” och under dagen stod det klart att 29-åringen blir en av årets sommarpratare för P1. Under sommaren kommer en värd ansvara för radioprogrammet varsin dag och då presentera sig själva, välja vilken musik som ska spelas och prata om vad de själva känner för.

Alexander Gustafsson är sommarvärd den nionde juli, andra sommarpratare detta år är artisten Alexander Bard, trummaren Lars Ulrich och programledaren Malou von Sivers. 

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Alexander GustafssonNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...