Glover Teixeira kommer härnäst ställas mot svenske Alexander "The Mauler" Gustafsson i Globen. Foto: Micha Forssberg

Alexander Gustafsson är hemma i Sverige igen efter träning i USA och Thailand

Efter ett par månader utomlands har Alexander Gustafsson “hittat tillbaka till elden” som UFC:s topprankade lätt tungviktare en gång hade. Nu är “The Mauler” hemma i Sverige igen och gladast av alla är nog hans hund. 

Presskonferans_tele_2_Arena_Alexander_gustafsson_Anthony_johnson_fight_night_Sweden_2015_01_24_foto_Micha_forssberg_MMAnytt_002

Borta bra men hemma bäst heter det ju. Efter två raka förluster i sina senaste matcher, förvisso mot världens absolut bästa lätt tungviktare, bestämde sig Alexander Gustafsson (16-4) för att en förändring var nödvändig. Svensken tog sitt pick och pack till San Diego där han tränade hos Alliance innan han reste till Thailand för att jobba på thaiboxningen.

Nu är Gustafsson hemma i Arboga igen och även fast vi fans, hans familj och vänner är glada över att ha en av världens bästa fighters tillbaka på svensk mark finns någon som är gladare än alla oss tillsammans:

Good to be home ??

Ett foto publicerat av AlexThemauler (@alexthemauler)

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Alexander GustafssonNyheterSenaste NyttSvenska NyheterUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...