Alexander Gustafsson öppnar upp som stor oddsfavorit inför mötet med Jan Blachowicz

När UFC Fight Night 93 går av stapeln kommer Alexander Gustafsson möta Jan Blachowicz i den delade huvudmatchen och enligt oddsen är det självklart att The Mauler kommer kamma hem vinsten.

De flesta av oss jublade vid nyheten att vi kommer få se Alexander Gustafsson tillbaka i buren den 3:e september i Hamburg. Särskilt efter att han drog det väldigt tvivelaktiga första april-skämtet om att han ska pensionera sig.

Nu verkar Gustafsson i alla fall ha hittat tillbaka till motivationen och viljan att fightas. Och om tre månader är det dags att förhoppningsvis följa upp de två raka förlusterna med en vinst. Enligt oddsen verkar det också som att fansen tror att Gustafsson kommer ta hem vinsten i Tyskland.

Enligt oddsen på Ohmbet är Gustafsson (16-4) storfavorit med 1.20 mot Jan Blachowicz (19-5) som vid vinst ger 5.20 gånger pengarna.

Alexander Gustafsson på presskonferensen efter hans senaste vinst mot Jimi Manuwa i mars 2014.

Alexander Gustafsson på presskonferensen efter hans senaste vinst mot Jimi Manuwa i mars 2014.

 

Faktumet att Gustafsson bara har vunnit en match sedan 2012 verkar inte ha någon inverkan på hoppet om att han tar hem vinsten i september. Mannen han sist besegrade, Jimi Manuwa förlorade via TKO framför hemmapubliken i London för två år sedan. Engelsmannen följde däremot upp förlusten med en seger mot ingen mindre än Blachowicz som fick smaka på en domslutsförlust. Polacken förlorade därefter ytterligare en match mot Corey Anderson och besegrade senast Igor Pokrajac i april tidigare i år.

Ser man till matchfacit är de två, Gustafsson (16-4) och Blachowicz (19-5) ändå inte långt ifrån varandra och tror du på att Gustafsson har tappat gnistan i buren är det alltså ett ypperligt tillfälle att betta mot The Mauler och i polackens favör. Registrera ditt konto hos OHMBET för chansen att kamma hem närmare fem gånger pengarna!

Kategorier
Alexander GustafssonCorey AndersonExklusivtJan BlachowiczJimi ManuwaNyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • KallesPappa
  19 June 2016 at 11:26

  5,2 är alledess för högt satt. Passa på att betta innan oddset korrigeras.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...