Alexander Gustafsson vill gå match mot Jon Jones igen

Det är i en intervju inför mötet med Daniel Cormier som Alexander Gustafsson avslöjar att han hellre skulle möta Jon Jones än Cormier om titeln.

Alexander Gustafsson medverkade nyligen i en exklusiv intervju med MMAjunkie när de besökte honom på Allstars Training Center i Stockholm. Gustafsson som kommer att möta Daniel Cormier på UFC 192 den 3:e oktober avslöjade i intervjun att om han fritt kunde välja motståndare skulle han ha valt Jon Jones före Cormier på grund av att den returmatchen skulle bli större både för honom själv och för fansen:

I’d probably fight Jon Jones again. That’s the fight everybody wants to see. That’s the fight I want to have again. I would do it for myself, but I would mainly do it for my fans.

Matchen mellan Jones och Gustafsson gick av stapeln på UFC 165 år 2013 och matchen fick både Fight of The Night-bonus och röstades fram till Fight of The Year. Returmötet herrarna emellan var planerat men eftersom Gustafsson ådrog sig en meniskskada tvingades han dra sig ur mötet. Jones försvarade då istället bältet mot Cormier som ersatte Gustafsson. Mellan Gustafssons skada och Jones smitningsolycka fanns det aldrig tid för ett returmöte som skulle följa upp en match som många anser är en av de bästa titelmatcherna i UFC:s historia och möjligheterna för att en kommande returmatch ser minst sagt mörka ut.

Oavsett hur det går i matchen mot Cormier, vill du se Gustafsson mot Jones igen?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Alexander GustafssonDaniel CormierJon JonesNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...