Alistair Overeem fortsätter jaga en match mot Junior Dos Santos

UFC:s enorma tungviktare ger inte upp om att äntligen möta den före detta mästaren Junior Dos Santos i oktagonen. 

De två var till en början tänkta att möta varandra då Alistair Overeem (39-14) först anlände till UFC i slutet av 2011. Efter att han avslutat Brock Lesnar (5-3) på UFC 141 ville världen se “The Demolition Man” göra upp om tungviktsbältet med dess dåvarande ägare Junior Dos Santos (17-3). Overeem stängdes däremot av efter att ha testats positivt och matchen lades på is.

Ända fram tills nu. Visst handlar det inte längre om en titel och hypen kring mötet är betydligt mindre påtaglig än för ett par år sedan. Det får inte Overeem att backa ner utan holländaren fortsätter sin kampanj om att tillslut möta brasilianaren i UFC:s oktagon. Snacket har gått fram och tillbaka på senare tid och trots att Dos Santos inte riktigt förstår varför folk vill se matchen skulle det vara ett ganska logiskt möte att boka. Medan Overeem vunnit två i rad och gör sitt bästa för att ge drömmen om UFC-guld ett sista försök har Dos Santos inte tävlat sedan vinsten över Stipe Miocic (13-2) i slutet av förra året. Nu när Fabricio Werdum (20-5) är UFC:s nya tungviktsmästare är båda förmodligen sugna på att möta brasilianaren. I synnerhet “Cigano” som knockade Werdum i UFC-debuten för mer än sex år sedan..

Hursomhelst postade Overeem nyligen denna bild på Instagram med en uppmaning till VD Dana White:

 

Yes or No? @Danawhiteufc – Make it happen ?

Ett foto publicerat av Alistair Overeem (@alistairovereem)

Kategorier
Alistair OvereemJunior Dos SantosNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • picknickname
  9 July 2015 at 03:28

  Varför jagaar man sin egen KO?

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...