Alistair Overeem funderar på att bli free agent efter UFC on Fox 17

Alistair Overeem möter i natt Junior dos Santos i den delade huvudmatchen under UFC on Fox 17. Oavsett hur det går i den matchen så planerar Overeem att bli en så kallad free agent eftersom hans kontrakt med UFC löper ut när matchen är slut.

När Alistair Overeem i natt kliver in i oktagonen i Amway Center i Orlando, Florida för att i den delade huvudmatchen under UFC on Fox 17 möta Junior dos Santos kan det mycket väl bli sista gången vi ser den englandsfödde holländaren i UFC-sammanhang. Anledningen till detta handlar om att “The Demolition Man”, enligt UFC Tonight, planerar att bli en så kallad free agent efter galan. Overeems kontrakt med UFC löper nämligen ut i och med matchen mot dos Santos. Han lär nog bli ett hett villebråd på den fria marknaden.

Tungviktaren Alistair Overeem, han är 195 centimeter lång och väger 120 kilo, har vunnit tre av sina senaste fyra matcher och kan bland annat stoltsera med fina skalper i stil med Roy Nelson och Stefan Struve. “The Demolition Man” skördade inledningsvis i sin karriär stora framgångar hos K1 och Strikeforce innan han skrev på för UFC. Debuten i den Las Vegasbaserade organisationen skedde vid UFC 141 den 30 december 2011 då han vann på TKO mot Brock Lesnar.

Vilken organisation hoppas du att Alistair Overeem skriver på för nu när han blir en free agent?

Kategorier
Alistair OvereemBrock LesnarJunior Dos SantosNyheterRoy NelsonSenaste NyttStefan StruveUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • Christoffer Andersson
  19 December 2015 at 08:31

  WWE ;)

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...