Alistar Overeem hyllar Sverige efter segern mot Schweiz

✅Gårdagens fotbollsmatch fick en oväntad kommentar från en av världens bästa tungviktsfighters

Igår kunde det svenska fotbollslandslaget avancera till kvartsfinal efter att ha besegrat Schweiz med 1-0 efter full tid under världsmästerskapet i fotboll. Det följde Sveriges fantastiska 3-0 seger över Mexiko, och fotbollslaget har imponerat på många.

En av de som valde att uttrycka sig var Pride, K-1 och UFC-veteranen; holländaren Alistair Overeem, om tog till Twitter för att hylla Sveriges insats under fotbolls vm.

Kommer från två brutala förluster

Dessvärre har Overeems senaste två matcher inte haft liknande utgång som det svenska fotbollslandslaget. I december förra året blev han brutalt knockad av Francis Ngannou, som gick vidare till att utmana om titeln – dock slutade titelmatchen i förlust för Ngannou.

Sist Overeem var aktuell var på UFC 225 förra månaden där han ställdes mot Curtis Blaydes. Än en gång blev Overeem utslagen, den här gången på blodigt sätt via armbågar i den tredje ronden.

De två förlusterna bröt en segersvit på två vinster över Mark Hunt och Fabricio Werdum.

Kategorier
Alistair OvereemUFCZ-Klistrad artikel

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...