Amanda Cooper och Anna Elmose möts på UFC Fight Night 99 i Irland

En andra match annonserades nyligen för UFC:s kommande resa till Belfast, Irland och den här gången handlar det om en dansk och en amerikansk stråviktare. 

Staredown mellan de Randamie och Elmose. Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC

Staredown mellan de Randamie och Elmose. Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC

Både Anna Elmose (3-1) och Amanda Cooper (1-2) går sina respektive andra UFC-matcher i Belfast den den 19:e november, båda två efter förluster i sina debuter för organisationen. Danskan Elmose stötte på tufft motstånd i sitt första framträdande i oktagonen då Germaine de Randamie (6-3) avslutade ”Panda” i första ronden hemma i Rotterdam i våras. Cooper blev i sin tur utstrypt av Tatiana Suarez (4-0) på TUF 23-Finalen i början av juli.

Trots att UFC Fight Night 99 äger rum i Belfast, Irland väntas inte hemmahjälten Conor McGregor (20-3) gå match framför landsmännen då han ryktas utmana Eddie Alvarez (28-4) om lättviktstiteln på UFC 205 i New York samma månad. Träningskamraten Gunnar Nelson (15-2) möter däremot Dong Hyun Kim (21-3) i Belfast den 19:e november, i galans andra officiella match:

  • Weltervikt: Dong Hyun Kim vs. Gunnar Nelson
  • Stråvikt: Amanda Cooper vs. Anna Elmose

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
Dong Hyun KimGunnar NelsonNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Vem borde David Teymur möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...