Andra avsnittet av Reza “Mad Dog” Madadi – In it to Win it

Reza Madadi går sin tredje match i UFC på UFC: Stockholm 2013 den 6 april, och inför det har MMAnytts samarbetspartner Betsafe spelat in en bakom kulisserna-dokumentär om honom. Här nedan har vi det andra avsnittet av det hela.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Svenska NyheterUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
101 Kommentarer
 • Kim
  2 April 2013 at 08:10

  Vilken härlig dokumentär asså! Reza verkar vara en sån härlig och go kille! Hoppas han verkligen lyckas i UFC och vinner nu i globen!

 • getherde
  2 April 2013 at 08:25

  Men era amatörer. Hur kan ni uppdatera sidan med såna här grejer och ännu värre nåt meningslöst TUF Brazil-skit mitt i UFC Stockholm-soppan? Jaga Alex, jaga hans tränare och träningskamrater, jaga UFC och jaga Mousasi era fullständiga klåpare. Hur kan ni misslyckas med att dra fram någon som helst information på egen hand i den här ankdammen? Jag blir fan bestört, fullständiga nybörjare är ni. Och Kimura är inte bättre.

  • Alexander Pato Bueno Villar
   2 April 2013 at 08:29

   vill man inte bli hittad så blir man inte hittad

   • getherde
    2 April 2013 at 08:36

    Men man gör ett försök. Och alla de andra punkterna går alldeles utmärkt att genomföra. Hur många av de större namnen tränar inte på Allstars? Ändå vet vi inte ens hur fan skadan egentligen kom till. Någon på redaktionen borde ju bo på gymmet och prata med alla som varit där den senaste veckan. I stället skriver man om att Anderson Silva besöker fan på ett sjukhus? Klåpare, som sagt.

    • Punchdrunk
     3 April 2013 at 12:33

     Gör ett frilansuppdrag vettja! Visa vart skåpet ska stå.

  • Martin Johansson
   2 April 2013 at 08:54

   Ok. Först och främst. Vi är inte en enda person som arbetar på den här sidan. Det innebär att olika personer kan fokusera på olika områden, och även om Gustafssons situation är prio 1 just nu så finns det många andra händelser som händer också. För det andra så har vi kontaktat både UFC och Alexander om och om igen men de vill inte ge något svar på det här. Vill dom inte säga något så har vi förstås inget att rapportera. Men vi tänkte inte skriva på sidan “inget att rapportera” för det är helt poänglöst.

   För det andra, MMAnytt var den första sidan att ens prata med svenska MMA-förbundet och bekräfta vad som hänt. Men att du inte verkar ha uppfattat det är knappast vårt fel. Vi har kontaktat samtliga inblandade i vad som hänt, inklusive mängder av människor runt omkring och det som vi fått svar på har vi rapporterat om. Tyvärr så valde Wanderleis team att blåsa oss och köra ett aprilskämt, trots att det var många många timmar in på den andra april. De lyckades även blåsa Tatame som är en respektabel brasiliansk MMA-sida, men det är utanför poängen.

   Det kan absolut inte hamna på oss då hans team borde varit ärliga med vad som hänt och vad som händer.

   Det är förstås lätt att kritisera något som man inte har en aning om. Men att sitta på röven och vänta på information är ingenting vi har gjort. Vi har haft en ständig dialog med Svenska MMA-förbundet och de kontakterna som har velat ge oss någon information.

   Men ett antal artiklar om händelsen, och flera exklusiva artiklar, ser jag som allt annat än ett misslyckande i den här “ankdammen”.

   De som ska ha den största kängan för det här är inte media, det är UFC som hanterat detta helt katastrofalt. De skulle ha informerat vad som gällde så fort informationen nådde media, inte försöka sopa det under mattan. Don’t shoot the messenger brukar det heta.

   • getherde
    2 April 2013 at 09:13

    Alltså, det är din sajt och du skriver vad du vill. Men jag köper väldigt få av dina förklaringar.

    Att ni blir blåsta av Wanderleis team är såklart inte ert fel, det var dessutom ett bra initiativ att faktiskt kontakta dem.

    Men sen är det inte mycket klokt ni gjort. Att ni är fler än en som jobbar på sajten gör ju saken ju ÄNNU värre. Då har ni alla möjligheter att höka på eller utanför gymmet och jaga Alex, träningskamraterna och folk runtomkring. Och ser ni honom har ni åtminstone en exklusiv bild, även om han skulle be er fara och flyga. Den artikeln hade nog många velat läsa.

    Ni har inte pratat med någon som var på plats när skadan inträffade och vi vet alltså fortfarande inte vad som egentligen hänt.

    Tydligen har Alex undersökts av läkare redan i lördags. Vilka läkare? Har ni jagat dem? Hur motiverar de att de tagit det här beslutet ur en medicinsk synpunkt. Finns det nån fara för bestående men?

    Har ni pratat med Ticnet och Arenabolaget? Vad har de hört från UFC? Vad tror de om att galan ska gå av stapeln? Kommer de att göra undantag och ge pengarna tillbaka till dem som köpt biljett och är missnöjda? Även om de inte hört något eller väljer att svara nej på alla frågor är det jävligt relevant information som bör publiceras.

    Har ni jagat Mousasi? Han är ju i Sverige i kväll för fan, åk ut och prata med honom! Har ni gjort en lista med tänkbara ersättare i LHW och jagat dem under de här dagarna? Har nån fått nån fråga om inhopp? Kan de tänka sig inhopp?

    Ja du ser, det finns en hel del ställen där den journalistiska kvaliteten varit under all kritik. Hos er och hos konkurrenterna. Men som sagt, din sajt. Synd bara att ambitionerna inte är högre, det hade sporten förtjänat.

    • Martin Johansson
     2 April 2013 at 10:39

     Du har absolut rätt på vissa områden, och helt fel på andra. Till exempel läkarna kan man inte prata med, de har tystnadsplikt och kommer aldrig att säga något om det oavsett.

     Vi vill gärna ha konstruktiv kritik och du verkar ha en del bra idéer om det. Du får gärna skicka iväg ett mail till [email protected] så kan vi ta det där istället för i en artikel som handlar om Reza. :)

    • Olof86
     2 April 2013 at 11:40

     mmanytt har brustit helt klart i rapporteringen, men men dom lär sig. Kudos till getherde denna gång.

     Martin keep it up! :)

 • nitohu
  2 April 2013 at 09:06

  Är Reza inte i toppform så får han det svårt. Dom här irritations momenten med ögat och nån infektion var nåt nytt.

 • Owe Andersson
  2 April 2013 at 09:28

  Hur fan tänker ni med denna videon??? Släpper fram glappkäften Simon Kölle som sår STOR fundering om Rezas fysiska status!?!?

  Jag fattar inte hur ni TÄNKER….. Vill ni förbereda ursäkter om Reza förlorar……vill ni slamkrypa MJ…..Vanligtvis tycker jag att Reza är en jävla dampare som borde hållas i stramt koppel och munkorg. Men inför denna matchen har jag fått positiva vibbar för Reza pga träningskompisar som säger att han är helt cool.
  Varför då Simon Kölles JÄVLA GNÄLL ????

  • SkinnyfatSthlm
   2 April 2013 at 09:40

   Inte MMAnytt som gjort och lugna dig lite nu.. Men visst, Simon Kölle bidrar sällan med något intressant, där håller jag med.

   • Owe Andersson
    2 April 2013 at 09:53

    OK, I get you.
    Information är vid rätt tidpunkt ovärderlig…..right?
    Att 5 dagar före fight börja snacka om att Reza kanske inte är 100 % pga tidigare skada är inget annat än sabotage.
    Det finns något skithuvud här på mmanytt som i kombo med Reza lyckats få till ÅRETS JÄVLA SÄMSTA NYHET, alla kategorier!
    Rensa i leden eller förlora er trovärdighet, BIG TIME!!!!!!!

 • mali
  2 April 2013 at 09:44

  Bra skit!

 • Ibrahim Balboa
  3 April 2013 at 12:00

  “Mousasi will face Iliir Latifa this Saturday live on @FUELTV Latifa is from Sweden and training partner of Gustafsson.”

  Från Danas facebook.

 • disqus_755ujRhupS
  3 April 2013 at 09:29

  SJUKT snygg dokumentär! Så välgjord, och gillar att avsnitteb är korta

 • allicient acopic closely
  14 April 2013 at 09:53

  develop a habit to read writings of…

  good authors. it could be anything of your interest. you can read short stories, novels, magazines, newspapers, anything which grabs your interest. but it should be well written. these readings will help you to understand the correct and professional w…

 • truck accident attorney
  16 April 2013 at 08:08

  is called a “blogger”.a blog can be…

  a powerful marketing and communications tool, which helps companies communicate better with customers, suppliers, partners, shareholders, and employees. companies that use blogs most successfully, develop better relationships and greater trust with the…

 • swiat-mebli.info
  16 April 2013 at 09:35

  snap.recent posts with thumbnails many of your…

  long-time readers and new fans will no doubt want to sift through your past musings and find new posts to read. having thumbnails displayed by each post is a nice way to spice things up and help readers decide what to…

 • www.ksiegarz.pl
  17 April 2013 at 08:11

  attract blog traffic and i like to…

  post articles on respected and popular sites like ezinearticles.com and similar article directory sites. you will want to make sure that these sites are at least moderately strict in terms of submission guidelines and author requirements and you want t…

 • www.solidne-ubezpieczenie.pl
  17 April 2013 at 08:47

  because of it, dune is a model…

  of pure sci-fi. lilith’s brood by octavia butler is one of the very few sci-fi books of this caliber written by a woman. and not just a woman, a black woman in the 1970s. lets all take a moment to recognize…

 • paintless dent repair
  19 April 2013 at 11:43

  in moderation as frames might affect the…

  professionalism of the blog. all these are very important tips for blogging. create a blog and really get your message out there to around 2 billion people who now use the internet worldwide. in this article we’ll look at the ways…

 • make free apps
  20 April 2013 at 03:28

  owners are able to assign work when…

  required only. this means that you only engage their services only when there is need eliminating the need of having a permanent writer who has to be paid whether there is work or not. this significantly helps cut down on costs.online…

 • orange county seo company
  20 April 2013 at 06:36

  are being further developed and your authority…

  on the subject grows. soon you will have written enough posts to organize them around a specific topic which can then be made into a longer info product for people who crave specific, detailed information.after you have created the content for…

 • a mesothelioma attorney Colorado
  20 April 2013 at 09:06

  a good way, wherein you get paid…

  to read bulk emails of your clients. in order to do the same, you will first need to open an account with a trustworthy website, after which you will start to get emails for opening. and the amount you can get…

 • paintlessdentrepaircalifornia.com
  20 April 2013 at 11:55

  problem. they provide useful and informative information…

  that provides great value to the reader. blog post writing will get easier when you learn how to leverage these pillar articles. every day millions of people are searching for information online. as a blogger, this can be very beneficial. having…

 • mesothelioma cancer attorney Colorado
  20 April 2013 at 11:21

  to every action that you or your…

  subject does. you can introduce fun ideas in your blog like how does peer pressure affect that way that you would normally make a rational decision.political correctnesspolitics are big business in today’s world and everybody is listening, writing and…

 • independent music
  22 April 2013 at 06:46

  an hour. that’s pretty good, but if…

  i consider my business expenses, then the hourly wage i make is much lower.i find writing to be a very high roi activity, so i aim at making at least $250 an hour from it to cover the cost of my…

 • Zobacz, polecam!
  23 April 2013 at 07:51

  want to become a great blogger you…

  will need to do the same and that is to be constantly on the outlook for news and information. if you want to have regular visitors to your blog one of the most important things you must do is to keep…

 • Hostessy gwarancją wysokiej frekwencji
  23 April 2013 at 08:06

  comment. a good post should trigger a…

  lively debate.the key to a successful blog for your business is to update it frequently. as soon as you have an idea for a fascinating post, you should make a note of it. having a list of possible blog topics will…

 • Edukacja w liceum
  23 April 2013 at 11:36

  growing. it is growing with quality content,…

  each article providing a new door to your site and what it offers. furthermore, professional content is being added, giving you credibility which is vital online.and of course, even if you do outsource blog content writing, there is still absolutely no…

 • Zobacz, polecam!
  23 April 2013 at 08:32

  the wrong things as well. controversy is…

  one of the most popular crowd pullers.bring a surprise element: people are loaded with pre conceived notions and ideas. surprise them by doing things differently or do the opposite of something you would normally do. you are sure to grab eyeballs…

 • online business opportunities
  24 April 2013 at 04:49

  in a catchy title repeat those keywords…

  in some bold text and in a few places in the article body without detracting from the quality of the article mention a fellow blogger’s article that you respect, link to it, and get the ping back / track back urls…

 • InStep Sierra Bicycle Trailer
  24 April 2013 at 07:21

  on. blog writing is partially creating sentences…

  that are understandable and effective, but it also involves the skills of adding links in appropriate places.for instance, if someone is reading a blog and ends up clicking a link that brings them to yours, they may only look at the…

 • www.paintlessdentrepairmichigan.com
  24 April 2013 at 07:44

  becoming a stronger focus and a stronger…

  problem. college graduates are entering a job market that they are unprepared for, which requires strong and well-developed writing skills. it is time to take a close look at the writing skills of our college students and graduates. are they appropriat…

 • Nashville dentist
  25 April 2013 at 03:38

  reader to skim through and get the…

  main ideas quickly. adding sub titles additionally makes the content easier on the eye and more likely that the blog visitor will stay and read the entire post.when writing blog content, you should use your own voice and allow your personality…

 • absolutely free stuff
  25 April 2013 at 03:59

  a lot more than creativity to run…

  an innovation laboratory. in fact a creative idea for a corporation could easily fail if it’s not coordinated during the implementation phase with other parts of the company.this is well-known and there are lots of books on this topic, but in…

 • www.paintlessdentrepairflorida.com
  25 April 2013 at 04:51

  lead to employment. once individuals start working…

  within organizations, they will encounter varies writing responsibilities. nearly everyone with writing responsibilities occasionally faces problem composing “just the right” memo or email in situations they have not met up with before. this statemen…

 • paintlesstoolsonline.com
  25 April 2013 at 06:12

  you’re with the cia, i can’t think…

  of a business whose communities wouldn’t benefit from shared information and insight. imagine you’re having lunch with a colleague or a client. an issue comes up that you happen to know a lot about. so you start sharing your thoughts and…

 • super fuel max
  25 April 2013 at 03:45

  about any job that pays you for…

  your time. but you can do better than that. establish a rate that is appropriate to the amount of time spent on completing a certain task. you can be paid well if you know that you’re worth it.don’t hesitate to turn…

 • windows replacement Toronto
  25 April 2013 at 04:26

  might be wise to enlist a professional…

  marketing and promotions company that has talented writers on staff.- graphics and pictures will be well made and tie in perfectly with the material.chances are that you are not a graphic designer and if this is the case, you will want…

 • Superior Auto Institute
  26 April 2013 at 10:11

  competition within 18 months. clear stopping points…

  along the way might be “still looking”, “i just bought it – now what?”, “where can if find-out how-to…”, and “off to the show.” your readers will be able to identify with each stopping point along the journey – and no…

 • www.lynka.pl
  26 April 2013 at 03:50

  procedures, and even on business solutions with…

  wonderful results. instead of working your way with logic to find a solution, one uses its techniques to create a pool of ideas and, only after that, begins to select the most useful, profitable, economical or practical ones, with an analytical,…

 • www.rolety-decora.pl
  26 April 2013 at 05:13

  credibility. you need to use the right…

  words and phrases and come up with ideas and topics that match your target audience’s situation. none of this means you need to speak in jargon…just think how professor brian cox makes complicated stuff simple and make that your goal!by using…

 • www.warszawa.semstar.pl
  26 April 2013 at 09:27

  seen text abbreviations in the middle of…

  a formal paper. it is such a habit that a person may be writing an essay and then need to take a break and write brb and then continue the paper just as if it were a text. it is for…

 • www.e-wizytowki.net
  26 April 2013 at 09:51

  symbols, and it merely removes those combinations…

  anytime they were found online.worse, if you really did mean to slander the government, or in this case perhaps tell the truth, you might have someone knock on your door, arrest you, and put you in prison. and don’t think it…

 • Komfortowe pokoje w Zakopanem willatatry.pl
  27 April 2013 at 10:07

  has shown that people will only spend…

  about 3 seconds reading your blog post before they decide if it’s good or not. so make sure to capture these people’s attention right away. appeal to emotion if you have to. offer some free videos on your topic…do whatever you…

 • attorney cancer lawyer mesothelioma settlement Georgia
  27 April 2013 at 04:34

  suggest that you write a controversial post…

  at least once a month. this will ensure that people don’t associate your blog with being that way all the time.the title is the only thing that matters. i know, that’s a pretty bold statement, but it’s pretty important. you see,…

 • You can see it here
  28 April 2013 at 02:48

  needs and wants of their target readers….

  they truly understand their reader’s and constantly deliver content that meets reader’s expectations.how can you do the same if you’re just starting your blog? here are five tips that will help you get started on the way to operating a successful…

 • mesothelioma attorney Colorado
  28 April 2013 at 08:18

  different than printing or copying and pasting…

  your post you may want to include a note about this sort of thing at the bottom of each post. encourage sharing, and discourage stealing.each of these parts of a blog post is important and has a great deal to do…

 • map printing
  28 April 2013 at 09:09

  to solve their day to day problems,…

  providing helpful articles will lure potential customers to their site. among the effective ways to achieve such is by link-building, posting of forums, having a press release, and posting articles in their business site. all these require a skilled wr…

 • www.homebasedbusinessprogram.com
  28 April 2013 at 07:25

  write with a fluency that will keep…

  the reader glued to the website till they complete reading the article. one of the misconceptions with many critics and experts is that a native writer will always be the better prospect which is not true. though native writers may come…

 • scesc.pl
  1 May 2013 at 08:17

  you can place any content you want…

  as you are in total control.another benefit is that you can customize your blog and can make it look the way you want it to be. also if you are for certain features rest assured that you will find the plug-in…

 • quit smoking tips
  1 May 2013 at 12:26

  personal experience in and produce some quality…

  articles to sell to clients. if you do good work, it could grow into a profitable business. use your blog as a portfolio- when you create a professional, well-organized blog to use as a portfolio; it can help to increase the…

 • Better attorney referral services
  1 May 2013 at 05:24

  degree. after six hours, i finally finished…

  meticulously scouring more than four hundred pages of text for any and all words containing “ly,” editing them out wherever possible. shortly i will repeat this task with just, now, then, and some. one might read this and mistakenly believe i’m…

 • work from home opportunities
  1 May 2013 at 09:03

  make the move over to professional writers…

  is to become established and to build a reputation for quality work. be patient! it will come. get your website up and running, so you can promote yourself as a writer, take advantage of social media sites such as facebook and…

 • application making software
  2 May 2013 at 04:44

  there will be times a post won’t…

  display a desired look. that’s when going under the hood becomes necessary and not being familiar with html or css presents a real problem. hiring someone familiar with blogging isn’t expensive and is often worth the investment.the snugly warm fuzzy …

 • Poszukiwani ludzie z fachem w rękach
  2 May 2013 at 08:39

  to find an expert in your topic…

  and interview them. put this interview on your blog and make sure to use social media to spread the word about your new post. surely your target audience will appreciate a well written blog post with interviews and examples.5. another tip…

 • import from china
  3 May 2013 at 06:02

  syntax or other detrimental errors than when…

  reading silently.it is important to remember that although preferred writing and reading styles differ, most people enjoy works that flow smoothly and get to the point quickly. by making use of these tips, you’ll be sure to receive a better critique…

 • viagra interactions
  3 May 2013 at 08:28

  your site you have the potential to…

  earn cash by selling space to advertisers. you will need to have a good study flow of traffic to your site before most advertisers will buy space. affiliate programs- this is a great option for new sites because they are easy…

 • sales training courses
  4 May 2013 at 03:10

  continuously do. the air-raid siren wails in…

  the night. it’s scream is one of ear-piercing hatred and rage. you don’t know what to do except get your family to safety. unfortunately, you’re not prepared. and that really sucks, because now is that moment we’ve all been waiting for:…

 • trade show giveaway
  7 May 2013 at 12:16

  accurate. thankfully, finding the best web content…

  writers to tackle any project is a process that is simple to follow.writing experience a business that chooses to outsource its content to web content writers often does so because its employees lack the time or experience to write the content…

 • yamaha generator dealer
  7 May 2013 at 10:24

  relation of yours. tell your readers if…

  you’d befriend them and what stuff is on their wall. this is a fun one.6. my day job versus my passion. most people, unfortunately, hate their jobs so your readers would relate to this.there you go, just a few examples of…

 • chaussures en ligne
  7 May 2013 at 01:14

  they integrate those articles they personalize them…

  a bit, and proceed to incorporate a little write-up for themselves. have you ever wondered the reason why for some topics in our industry, you’ll find hundreds of so called “experts” that compose the same stuff all the time? their called…

 • home based business ideas for 2013
  7 May 2013 at 02:32

  at ways you can write content which…

  will make your readers weep with joy!know your topicsounds obvious, but if you are writing about something that you actually know about and understand, then the chances are you are going to write well. the likelihood is, if you are writing…

 • paintless dent removal
  7 May 2013 at 08:37

  any additional reasons? it is easy when…

  you know how. this was the favourite saying of one of my professors at college, and it is true. no need to expert at any of these; just “know” the skills. the more you know, the more successful you will be…

 • paintless dent repair
  7 May 2013 at 10:33

  if your blog does not have enough…

  quality content, google will reject your adsense application, so it is very important that you don’t try to apply too early.in order to ensure that your blog is of sufficient quality to be accepted into the google adsense program, you must…

 • car accident lawyer denver
  8 May 2013 at 02:01

  offering solutions to problems, optimistic approach and…

  easy-to-understand language. it doesn’t always take groundbreaking strategies to popularize a blog post and attract readers. a few solid time-honored principles followed religiously, coupled with effective seo and a bit of creativity can go a long way…

 • siegajpozdrowie.pl
  9 May 2013 at 08:08

  the growing need for the internet, many…

  large-scale entrepreneurs sell their products and services online through their own web site. for them to increase customers and profit, they have to first attract traffic to their sites. because most people who use the internet are looking for useful …

 • garcinia cambogia
  9 May 2013 at 11:09

  use of social media for network marketing…

  is particularly effective if you choose to have a colour theme and a design on your social media which is also repeated in the website itself. keep using the social networks to talk to your interested clients, and you will find…

 • www.eaglerocks.com – Pure Med Colon Therapy
  9 May 2013 at 11:41

  when digital media is on the rise….

  look for niches that are just beginning to develop, look for products that haven’t been created yet such as new models and versions and develop blogs related into them. if it is a year or two down the road, imagine the…

 • plant based supplements
  10 May 2013 at 08:24

  freelance writers before but you don’t know…

  anything about them. you don’t want to give away any of your precious secrets and you are on a shoestring budget so you can’t afford thousands of dollars.you go to different forums, you google it and you ask around for the…

 • small business opportunities
  12 May 2013 at 01:05

  of converting leads into sales. it should…

  also provide a great browsing experience for your visitors.to create the particular environment that you probable have already thought of or imagined before, the best blog hosting sites that you will consider should be able to provide you a great range…

 • experienced
  12 May 2013 at 05:54

  the word about your new post. surely…

  your target audience will appreciate a well written blog post with interviews and examples.5. another tip would be to leave out any advertising. lets say that a new visitor decides to read your post. however, this visitor is upset and confused…

 • balcony railing planter
  13 May 2013 at 10:09

  ever being required to write a formal…

  paper complete with footnotes or in-text citations, bibliography, and a well-organized presentation of the material. without good writing skills, those students who go on to college will struggle to succeed academically.in fact, dr. david conley, profe…

 • garcinia cambogia extract
  14 May 2013 at 10:32

  you. it is going to be the…

  name of your business. but most bloggers are not blogging about their business, either their blog is their business or the blog is a hobby. so, what pointers should you consider to finding a great blog title?for a start, do not…

 • pure garcinia cambogia
  14 May 2013 at 05:40

  today. even if you’re not a technical…

  person, you can still use google adsense. the fastest way to start earning money with google adsense is by getting a blog, and marketing your blog to get more traffic to it.there is no technical knowledge required to make money with…

 • Detroit Fitness Center
  15 May 2013 at 11:02

  percent of the stay-at-home population are dads….

  for one, hiring a full-time nanny can take a considerable portion of the family budget. added to this is the fact that there are some nannies that cannot be trusted in giving the optimal care your kids need with some media…

 • paintlessdentrepairnow.com
  16 May 2013 at 10:33

  each email campaign targets the likes and…

  interests of the email owner and has relevant information available on the social sharing site they are likely to visit.when posting to social media sites, make sure the content includes a mixture of text and images and contains useful and interesting…

 • what to do in Rotterdam
  17 May 2013 at 09:31

  you engage in this sort of business…

  you would obviously want to read works for other authors. this is great because it gives you incentive and ideas of the structure of presentation and even stimulates your writing ability. one thing you must never do. do not copy someone…

 • Ken
  18 May 2013 at 11:04

  traffic. without blog traffic, you can’t make…

  money from a blog. but how to get those readers and keep them coming back?all bloggers who make money use advertisements of some form in their blog. there are generally three types of advertisements that bloggers can use on their blog…

 • official website
  19 May 2013 at 07:59

  be able to provide insight as to…

  what other companies are doing.5. more freedom. hiring a blog writer will stabilize your time and schedule. everything you work hard for will be neutralized; giving you more time to be productive for your online business to grow. no more sleepless…

 • paintless dent removal
  20 May 2013 at 07:39

  they spend their time managing person by…

  person, paying little attention to collective performance. they rarely use their groups to diagnose or solve problems. and when issues arise that clearly affect the group as a whole, they tend to handle them one on one.” did you lose? did…

 • weight loss motivation
  20 May 2013 at 07:57

  way to improve vocabulary is simply to…

  read a lot; look up any words you don’t know for their meanings; in time, as you come across certain words in your reading, they will become so familiar to you that you will find yourself using them without giving them…

 • paintlessdentrepairnow.com
  21 May 2013 at 12:49

  on blogger and wordpress you can customize…

  your blog and change the colors background picture and fonts and sizes as you please putting thought,time,and effort into making a suitable design will make your site look more professional and people will enjoy reading your content. the background sho…

 • www.getpaintlessdentrepair.com
  21 May 2013 at 05:52

  you will be using to drive traffic…

  to your blog. sometimes, i like to calculate it this way, one article will bring $20 for me. that means if i write 30 articles i should be expecting $600. this motivates me to write more articles or improve each article…

 • vascular surgery
  22 May 2013 at 01:42

  happen to feel this state of not…

  being ready, go ahead tune yourself up first, get yourself ready, buckle up and get on with writing! there are millions of blogs on the internet, but only a few can manage to hold the attention of the readers. needless to…

 • paintless dent removal training for dent repair
  26 May 2013 at 07:29

  of most projects, and blogs are no…

  exception to this, we often have a great deal of enthusiasm, and plan to do so much every day to keep the writing and content fresh and updated.however, as time progresses, that enthusiasm slowly dies, and we do less and less…

 • legal referral
  27 May 2013 at 10:41

  to your blog if they can’t find…

  you on the search engines. research and use the best targeted keywords in your niche. don’t worry about competition or anything like that. in fact, your competition isn’t worried about you. so, find the keywords that your target audience would use…

 • atlanta web designer
  28 May 2013 at 12:24

  to increase your own efficiency.capture contact infoby…

  capturing visitor contact information you are able to further develop relationships with these people which can help increase their loyalty! as more visitors arrive at your site and your subscriber list begins to grow, having their contact information …

 • best paintless dent repair training online
  28 May 2013 at 05:36

  a single writing style gets tedious for…

  readers after a while. this is because it is only one writer who creates all the posts.there will come a time when every writer starts to run out of good ideas. at this point you may need a fresh infusion of…

 • online surveys money
  28 May 2013 at 06:25

  kiss any chance of having good credit…

  good bye. most people don’t realize that by the time you get to filing your credit has already been damaged. the worst damage done to your credit is due to having late or missed payments on your account. although a bankruptcy…

 • paid online surveys
  28 May 2013 at 09:19

  their network and it spreads like wildfire.can…

  you say “viral?”credibility, good or bad, can become viral. chances are, you trust the people you continue to learn from. my guess is you also never forget the ones that took your money and provided nothing in return. right?we all need…

 • pamela anderson surgery
  28 May 2013 at 09:37

  content that the internet is can often…

  — with some justification — be described as.there are some simple strategies for those who aren’t overly ambitious to improve their profile. one of the biggest mistakes beginning bloggers can make is to define their blog too broadly. a targeted blog…

 • pdr training by getpaintlessdentrepair
  28 May 2013 at 11:36

  dip, you can relay that information into…

  a power point video and turn that into a blog post.another thing you could do is read a chapter of a related book, and jot down the top 10 points that you read about. then simply rewrite what you just read…

 • paintless dent repair school
  28 May 2013 at 11:51

  images to break up text-heavy blog posts…

  – write shorter paragraphs7) show personality. i really write the way that i talk. i’m not trying to impress anyone. i just want people to get to know the real me, because the real me is who they will be doing…

 • App Builder Software
  29 May 2013 at 12:05

  a purpose and your readers also browse…

  through your blog posts with some purpose.therefore, it definitely helps if your blog posts stick to that predetermined purpose which might be to inform or entertain or assist or inspire or educate. irrelevant posts don’t usually find takers.your blog…

 • paintless dent repair school
  29 May 2013 at 12:17

  blog like how does peer pressure affect…

  that way that you would normally make a rational decision.political correctnesspolitics are big business in today’s world and everybody is listening, writing and reading about what’s going on in that realm of the world. by incorporating politically c…

 • hop over to this site
  29 May 2013 at 04:01

  to other pages on your website that…

  relate specifically to work you do. aim to write weekly as the more you do, the higher your rankings will be – it won’t happen overnight, but this tactic is very powerful – and very inexpensive. in summary, to get more…

 • hp compaq 6820s driver xp
  29 May 2013 at 11:34

  been able to make it.but he had…

  the courage to do so and thus he did..so bloggers if you are good enough in your field then you should make your parents or your elders understand that you love to do your work. tell them that you don’t want…

 • paintless dent repair training craigslist
  30 May 2013 at 01:13

  to become one of the important ways…

  of generating blog content in 2012 and you should be ready to use it to your advantage. so let’s get rid of the huge misconception that you can just surf on over to anyone’s website and clip and past their content…

 • Svara

  bet365
  Speltips: UFC Vegas 56  Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


  Söndag | 00:00 | UFC
  1.58 - 2.40
  Till Bethard!
  1000kr insättningsbonus för nya spelare!
  Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
  UFC ODDS
  UFC Vegas 5612
  Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
  Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
  Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
  Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
  Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
  Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
  UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

  Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

  Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                   
  UFCODDSSPELBOLAG
  Glover Teixeira2.70
  Jiri Procházka1.50
  Valentina Shevchenko1.12
  Taila Santos6.50
  Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...