Video: UFC-fighterns klockrena hån mot kontroversiella TV-personligheten

✔ Stråviktaren sågar ESPN-reportern

ESPNs Stephen A. Smith är knappast en favoritreporter hos MMA-fans. Under åren har hans udda uttalanden och märkliga teorier fått flera fans, fighters och medier att himla med ögonen. Smith kan komma att ångra sitt senaste kontroversiella uttalande efter att ha sett parodivideon som UFC-fightern Angela “Overkill” Hill nyligen släppte för att håna honom.

Det var under medverkandet i ett TV-program som Smith delade med sig av sin åsikt: att han inte tycker om att se kvinnor tävla i UFC. Medan alla har rätt till sin åsikt är det ett märkligt uttalande för en sportreporter i denna tidsålder, speciellt med tanke på att två kvinnor stod för årets bästa MMA-match 2020.

Hill, som är känd för sin färgglada personlighet och roliga videor, valde att använda humor och kreativitet för att skapa den perfekta parodin. Hon siktade in sig på en ökänd video där Smith kör en minst sagt annorlunda boxningskombination – ett klipp som MMA-världen hånat honom för.


HETAST JUST NU


“Känns som min ankel kommer gå av”

I ett klipp som cirkulerat på sociala medier härmar Hill och sin tränare den udda stilen och kombinationen som Smith använder i sin ursprungliga träningsvideo.

– Känner du tryck i dina knän, frågar tränaren.

– Ja det känns som min ankel kommer gå av, svarar Hill.

– Bra, det är vad du vill.

Fans hyllar parodin i kommentarerna på Hills Twitter, och videon verkar ha slagit hittat sin målgrupp. se den här nedan nedan!

För tillfället sitter Hill på två raka förluster via delat domslut. Först förlorade Hill mot den forne titelutmanaren Claudia Gadelha, sedan mot forne Invicta FC-mästaren Michelle Waterson.

Det finns starka argument för att Hill skulle ha vunnit bägge matcher, men i slutändan var de jämna tillställningar där majoriteten av poängdomarna dömde emot “Overkill”. Innan dess satt Hill på tre raka vinster, inklusive en seger via TKO mot Hannah Cifers.

 

Vad tycker du om Angela Hills parodivideo?

 

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara