Annons: Betta på nattens UFC 196: McGregor vs Diaz och tävla om UFC-biljetter

Inför nattens gala så har du chansen att få en bonus och även möjligheten att vinna biljetter till UFC Fight Night 86 i Zagreb, Kroatien.

Välkommen till Ohmbet.

En generös välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr på din första insättning väntar dig. Varför inte kräva din bonus redan nu och spela på årets största UFC-gala som kickar igång efter midnatt där Ohmbet har grymma odds och marknadens bästa live-betting på MMA.

Dessutom har du chansen att vara med i utlottningen av 2 biljetter till UFC Fight Night 86: Rothwell vs Dos Santos som går av stapeln den 10 april i Zagreb, Kroatien. Det enda du behöver göra är att spela för minst 100 kr på nattens UFC-gala så är du automatisk med i utlottningen.

Du kan efter första insättningen få en bonus på 100% upp till 1000 kr endast genom att maila bonuskoden mmanytt100 till [email protected].

Bettar du på att Conor McGregor knockar Nate Diaz i den första ronden så kan du göra det till ett odds på 2.45. Skulle Diaz avsluta McGregor via knockout eller submission i första ronden så får du hela 9.81 gånger pengarna. Om du tror att Ilir Latifi vinner över Gian Villante via knockout så ger det 2.14 gånger pengarna.

Lycka till!

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Exklusivt på MMAnyttUFCz-Senaste Nytt
Profilbild på Redaktionen

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara