Ännu ett avhopp inför UFN 131 – Jarred Brooks tar nu emot tvådivisionell mästare

✅ Än en gång har en fighter tvingats dra sig ur UFCs kommande gala i New York ✅ Nu kommer en mästare från två olika divisioner att göra sin UFC-debut

Nu har UFC Fight NIght 131 drabbats av ännu ett avhopp. Flugviktaren Hector Sandoval, som var bokad för att möta Jarred “The Monkey God” Brooks (13-1) på galan, har tvingats dra sig ur eventet på grund av en ryggskada, men Brooks kommer få gediget motstånd då den tvådivisionella Titan FC-mästaren Jose “Shorty” Torres (7-0) debuterar och ersätter Sandoval. Det var anonyma källor till MMA Junkie som först meddelande ändringen.

RELATERAD LÄSNING: Niko Price drar sig ur, Belal Muhammad får nytt motstånd på UFC i New York

“The Monkey God” debuterade i UFC år 2017 med hela tolv raka segrar i bagaget. Han ställdes mot Eric Shelton i sin UFC-debut på UFC 214 och vann ett delat domslut efter tre ronder. Därefter gjorde han up mot Deiveson FigueiredoUFC Fight Night 119 i Brasilien och förlorade matchen på samma metod som han vann sin UFC-debut: delat domslut.

Torres har spenderat hela in professionella MMA-karriär i Titan FC och är både flugvikts- och bantamviktsmästare i organisationen. Utöver det har han en meriterad karriär som amatörfighter med ett matchfacit på 8-0, och han har avslutat alla utom två av sina vinster som proffs.

UFC Fight Night 131 äger rum i Utica, New York den första juni, vem vinner flugviktsmatchen?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...