Ännu ett avhopp inför UFN 131 – Jarred Brooks tar nu emot tvådivisionell mästare

✅ Än en gång har en fighter tvingats dra sig ur UFCs kommande gala i New York ✅ Nu kommer en mästare från två olika divisioner att göra sin UFC-debut

Nu har UFC Fight NIght 131 drabbats av ännu ett avhopp. Flugviktaren Hector Sandoval, som var bokad för att möta Jarred “The Monkey God” Brooks (13-1) på galan, har tvingats dra sig ur eventet på grund av en ryggskada, men Brooks kommer få gediget motstånd då den tvådivisionella Titan FC-mästaren Jose “Shorty” Torres (7-0) debuterar och ersätter Sandoval. Det var anonyma källor till MMA Junkie som först meddelande ändringen.

RELATERAD LÄSNING: Niko Price drar sig ur, Belal Muhammad får nytt motstånd på UFC i New York

“The Monkey God” debuterade i UFC år 2017 med hela tolv raka segrar i bagaget. Han ställdes mot Eric Shelton i sin UFC-debut på UFC 214 och vann ett delat domslut efter tre ronder. Därefter gjorde han up mot Deiveson FigueiredoUFC Fight Night 119 i Brasilien och förlorade matchen på samma metod som han vann sin UFC-debut: delat domslut.

Torres har spenderat hela in professionella MMA-karriär i Titan FC och är både flugvikts- och bantamviktsmästare i organisationen. Utöver det har han en meriterad karriär som amatörfighter med ett matchfacit på 8-0, och han har avslutat alla utom två av sina vinster som proffs.

UFC Fight Night 131 äger rum i Utica, New York den första juni, vem vinner flugviktsmatchen?

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara