Anthony Johnson är bättre på att banta än dig

anthony-johnson
Johnson tyckte invägningarna gick bra tills han fick syn på en i publiken som åt en burrito.

Anthony “Rumble” Johnson är en sån där herre man mest hört ifrån när han blev petad i ögat av Kevin Burns. Han förlorade den matchen via TKO på grund av ögonpetningen vilket jag personligen tycker borde varit en No Contest men man kan inte få allt. Vid returmatchen mot Burns så skickade Johnson istället iväg en huvudspark som hans bankkonto tackade honom för, han drog då hem Knockout of the Night vid TUF 8-finalen.

Johnson är nu i alla fall tillbaka vid UFC 104 på huvudkortet mot Japanen Yoshiyuki Yoshida. Och som en förberedelse inför gala nummer 104 på lördag så har Yahoo tagit och pratat lite med Johnson och kom in lite på vikten. Johnson kommer gå en match i weltervikt, vilket är 170 lbs, och i intervjun så kom de fram till att han gick omkring på 220 lbs när han tog matchen. Med lite enkel matematik så kommer man fram till att han måste droppa 50 lbs för att ens få gå matchen, det är 22,5 kg om man översätter det på ren svenska.

Så under gårdagen när du satt och tuggade på din bakispizza så fick Johnson antagligen inte äta mer än ett salladsblad. Och det samtidigt som han måste träna som ett djur för att vara som bäst inför matchen i helgen. Jag håller tummarna för att han klarar det här, och oavsett hur det går så vill jag rekommendera honom som programledare i Biggest Loser.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
UFC
2 Kommentarer
 • Anthony Johnson: ”Bytet till lätt tungvikt var det bästa beslutet i mitt liv” | MMAnytt.se
  5 November 2012 at 12:02

  […] Light HeavyweightAnthony Johnson är notorisk för hans viktklipp. Han har bland annat bantat ner sig 22,5 kilo inför UFC 104 för att sätta vikten på 170 lbs, eller 77 kilo. Dessa extrema bantningar har […]

 • Veckans snackis: Anthony Johnsons dubbelhaka | MMAnytt.se
  28 November 2014 at 05:25

  […] som han tävlade i den betydligt lägre vikten. Vid ett tillfälle gick han ner så mycket som 22,5 kg inför en match! Han borde starta en egen bantningskur; ”Anthony Johnsons magic weight cut – lose […]

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
  Rob Font vs José Aldo1.652.30
  Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
  Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
  Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
  Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...