Anthony Johnson knockar Glover Teixeira spektakulärt på 13 sekunder

Wow! Anthony “Rumble” Johnson levererade precis en av karriärens mest brutala knockouts – efter endast 13 sekunder.

I den delade huvudmatchen ställdes nummer ett mot nummer två, då lätt tungviktarna Anthony Johnson (22-5) och Glover Teixeira (25-5) gjorde upp om nästa titelchans.

Att matchen slutade i en knockout var kanske inte så förvånande. Men att “Rumble” skulle vinna efter endast 13 sekunder var det nog inte många som hade förväntat sig.

Johnson visade ännu en gång att hans slag är bland de hårdaste i UFC. Han slängde snabbt iväg en stenhård uppercut och plötsligt var Teixeira golvad. När Dan Mirgliotta stoppade matchen fattade brasilianaren inte vad som försiggick – och brottades med domaren.

Johnson har nu vunnit tre raka matcher och det som väntar här näst lär förmodligen vara en returmatch mot mästaren Daniel Cormier (18-1).

Resultat: #1 Anthony Johnson besegrar #2 Glover Teixeira via KO (uppercut) i rond 1 (0:13)

Hur tror ni Cormier vs. Johnson II skulle sluta?

Klicka här för att se matchstatistiken

Foto: Vince Cachero

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Anthony JohnsonGlover TeixeiraNyheterRekommenderatResultatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
En kommentar
  • jlz
    21 August 2016 at 10:34

    Synd att Glover blev fångad ur position. Jag tror matchen hade varit jämnare än resultatet. Men jag tror att det är en tidsfråga innan AJ blir mästare.

  • Svara