Anthony Johnson och Rafael dos Anjos nu spelbara karaktärer i ‘EA Sports UFC’

Både lätt tungvikts- och lättviktsklassens två främsta utmanare har hittills inte funnits tillgängliga som karaktärer i EA Sports senaste UFC-spel vilket självfallet behövde åtgärdas så snabbt som möjligt. Således finns de två tillsammans med Bellators före detta lättvikstmästare Eddie Alvarez och Holly Holm, den före detta boxaren som länge nämnts som en framtida utmanare till Ronda Rouseys bantamviktsbälte, nu bland spelets långa lista av karaktärer.

Det är av allt att döma en smart idé att inkludera Anthony Johnson (19-4) till skaran av det populära spelets karaktärer då mötet ‘Rumble’ och UFC:s lätt tungviktsmästare Jon Jones (21-1) emellan förmodligen kommer varvas om och om igen på diverse konsoler världen över innan det är dags för den faktiska matchen. Med det sagt kan det tyckas något märkligt att den främsta utmanaren till organisationens kanske mest omsusade titel inte fanns tillgänglig som en spelbar karaktär fram tills nu – i EA:s försvar bör dock nämnas att Johnson inte gått mer en tre matcher i UFC under den senaste sejouren. Sist förpassade han som känt Alexander Gustafsson (16-3) längre bak i kön till en titelchans då han besegrade svensken på hemmaplan under UFC on FOX 14 tidigare under månaden.

Även Rafael dos Anjos (23-7), Eddie Alvarez (25-4) och Holly Holm (7-0) är numera del av uppställningen fighters fans kan välja mellan och tur är väl det med tanke på att brasilianaren likt ‘Rumble’ utmanar om en titel härnäst. Det är närmare bestämt lättviktsbältet och mästare Anthony Pettis (18-2) som väntar på 30-åringen i Dallas, Texas den 14:e mars.

Det är den sjunde uppdateringen man släppt för spelet vilka samtliga finns att ladda ner utan extra kostnad med löfte om att fler följer. Med tilläggen inkluderar ‘EA UFC’ nu mer än 100 olika fighters, däribland legender som Bruce Lee och Royce Gracie (14-2).

Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • tojo77
  30 January 2015 at 04:12

  Är det lajbans det där spelet?

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...