Äntligen – Jon Jones öppnar upp om bilolyckan, avstängningen och återkomsten i exklusiv intervju

Är det sportens mest efterlängtade intervju just nu? Tätt följd av Ronda Rouseys första framträdande i media efter UFC 193 kan så mycket väl vara fallet. Se vad Jon Jones har att säga om allt som hänt honom på senare tid i en timmeslång intervju med MMAFighting.com.

Vi får bland annat följa med UFC:s före detta lätt tungviktsmästare Jon Jones (21-1) på ett välgörenhetsmöte med ungdomar innan “Bones” öppnar upp om allt från stjärnans rättsliga process, vad som egentligen hände på en bilgata i Albuquerque tidigare detta år och den uppkommande återkomsten till oktagonen:

Foto: Patrick Jenkinson

Kategorier
Jon JonesNyheterSenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
13 Kommentarer
 • Gnisselx2
  24 November 2015 at 03:40

  Bra skit. Få som slår Ariel på fingrarna när det kommer till liknande inslag.

  • Kenny Starfighter
   25 November 2015 at 08:42

   Exakt, älskade även hans intervju med Rampage i Japan

  • Headown
   25 November 2015 at 01:38

   Instämmer.

 • Mathias
  24 November 2015 at 05:35

  Finns det ingen sammanfattning någonstans? Orkar inte glo en timme.

  • Frantic
   24 November 2015 at 10:53

   Det är värt det. Se den, det var riktigt bra faktiskt.

   Inte mycket skitsnack, han öppnade sig om allt, knark, bilolyckan, vad han tycker om UFC´s behandlande om honom i olika situationer osv.

 • nitohu
  24 November 2015 at 06:17

  Jag har verkligen inte gillat “fake Jones”. Här verkar han dock faktiskt ha gjort en förändring på riktigt och framstår nu som väldigt sympatisk. Ser verkligen fram emot hans comeback. Inte omöjligt att jag nu också, antagligen för första gången kommer att hålla på Jones i en match. Om inte annat så ska det bli spännande och se hur mycket bättre han blivit med drogfri och seriös träning. Mitt tips är att Cormier kommer att göra en “Bob Sapp” i returmötet för att inte få så mycket stryk.

  • Erik Svanborg
   25 November 2015 at 01:03

   Jag tycker att han alltid framstått som väldigt sympatisk i intervjuer. Problemet är att han verkar vara en annan person off-camera.

   • Kenny Starfighter
    25 November 2015 at 08:42

    Tyckte han va det väldigt ofta innan han blev champ, men där kom hans andra sida in, precis som Rondas.

 • chrisakbas
  24 November 2015 at 10:30

  Suicide? No in my religion we don’t do the suicide thing… Men att ta knark, fly från olycksplats osv det är ok i hans religion?

 • ArsenalPonta
  25 November 2015 at 05:32

  Riktigt grymt reportage!

 • Erik Svanborg
  27 November 2015 at 12:10

  Äntligen sett hela. Han har onekligen väldigt höga tankar om sig själv. Verkar tycka att han är bäst någonsin, och att han vill komma tillbaka verkar mest handla om att han vill rädda sin “legacy”, mer ett business -beslut än att han faktiskt är hungrig och vill bevisa något. Undrar hur hårt han faktiskt kommer träna, han verkar rätt mätt på MMA.

 • Erik Svanborg
  27 November 2015 at 12:11

  Som någon annan skrev, inte ett ord om att han var orolig för kvinnan han körde på eller barnet i hennes mage, bara orolig för vad som skulle hända med HONOM om kvinnan eller barnet skadade sig. Hyfsat egocentrerad världsbild han har, hela världen kretsar kring honom. Sympatisk på ytan, visst, men ingen jag skulle klara av att umgås med.

 • Svara