Lill-Nog kanske tillbaka i mars


Ingen dålig debut i UFC för den mindre av de två Nogueirabröderna

Antonio Rogerio Nogueira fick ju som bekant nyligen hoppa av sin match mot Brandon Vera på UFC 109. Hans problem med ankeln var redan ett problem i matchen mot Luiz Cane, ja ni vet den där matchen Nogueria plockade hem med bravur. Det var ju inte lätt som åskådare att se att han hade relativt stora problem med foten i den matchen, men tydligen var så fallet. Efter matchen, meddelar Ed Soares via MMWeekley , var foten svullen i ungefär en vecka. Dom trodde det bara var en sträckning men när det blev värre och värre anade man något riktigt dåligt.

Noguerias läkare rådde honom att helt och hållet undvika att belasta ankeln i minst tre till fyra veckor. Något som förstås är väldigt mycket för en elitidrottsman. Han skulle då också få för lite tid för att förbereda sig för Brandon “The Truth” Vera.

Enligt Ed Soares tror han nu att Nogueira kan komma tillbaka 27e mars 2010 på galan i New Jersey. Ed Soares går så långt att han säger att han skulle älska att få ett erbjudande om Nogueria på det kortet.

Det blir dock inte Brandon Vera då han med största sannolikhet ska möta Jon Jones i Denver veckan innan galan i New Jersey.

Kategorier
UFC
2 Kommentarer

Svara