Arianny Celeste iklädd enbart ett par Nike-skor på nytt foto

Arianny Celeste är en av UFC:s vackra kvinnor som förgyller oktagonen mellan ronderna. Celeste publicerade under gårdagen en uppmärksammad bild på sig själv iklädd ett par skor av märket Nike. Frågan är om det var skomärket i sig eller att Celeste är naken i övrigt som gjorde bilden så populär.

Arianny Celeste har som en av sina uppgifter att vara så kallad ring girl i samband med UFC-galor över hela jordklotet. Celeste och hennes kollegor är alltså de vackra kvinnor som brukar förgylla oktagonen mellan ronderna. Celeste jobbar även som fotomodell och som side kick i olika TV-shower. Hennes kanaler på sociala medier har miljontals följare och hon ser till att utnyttja dessa möjligheter på ett maximalt sätt för att skapa uppmärksamhet kring sin person.

Men frågan är hur hennes uppdragsgivare UFC reagerar på den helt nytagna bilden på sköna Arianny Celeste. Det har nog inte så mycket att göra med att Celeste i princip visar upp sig som Gud skapade henne, förutom ett par skor på fötterna, utan mer om att de där skorna är av märket Nike. Hur detta funkar ihop med UFC:s omtalade avtal med Reebok lär nog vara svårt för organisationen att svälja. Dana White och gänget har hittills varit ganska strikta med just detta.

Ska detta tolkas som ett försök från Nikes sida att konkurrera med Reebok genom att utnyttja enskilda fighters och andra kända personers kanaler på sociala medier? Spännande fortsättning följer. Här har ni den omtalade bilden på Celeste med tillhörande bildtext.

“Sporty chicks for the win!
[email protected]
[email protected]
?#?keepithealthyandsexy? ?#?fitness? ?#?fitgirls? ?#?nike?”

Arianny Celeste

Kategorier
Dana WhiteNyheterSenaste NyttUFCZuffa

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Jocke
  18 March 2016 at 02:09

  Nomnom

 • Morgall
  18 March 2016 at 02:35

  Det börjar bli tjatigt att se henne, det är som att se den där cornflakes paketet som ligger längst in i skafferiet fast man väljer aldrig att äta ur den.

 • Metallica
  18 March 2016 at 05:05

  Mmmm jambalaya!

 • Svara