Ariel Helwani twittrar om Conor McGregors frånvaro

MMA-journalisten Ariel Helwani skriver på Twitter att han i samband med presskonferensen inför UFC 200 hade pratat med flera medverkande om att UFC:s obestridlige superstjärna Conor McGregor inte tänkte vara med. Svaren han fick från de fighters han intervjuade var en smula… förvånande.

Nej, han dök inte upp på den stora och under veckan så omtalade presskonferensen vars syfte var att kickstarta marknadsföringen inför den så omsusade supergalan UFC 200 i sommar. Vem det är vi snackar om här? Jo, det handlar givetvis om superstjärnan och UFC-mästaren i fjädervikt Conor McGregor och hans orubbliga vägran att ställa upp på presskonferenser och promotionturnéer inför UFC 200, med argumentet att hans matcher säljer sig själva.

Beefen mellan McGregor och UFC (läs: Dana White) har varit den stora snackisen under hela förra veckan när den kulminerade inför öppen ridå i och med att “The Notorious” deklarerade att han inte ämnade avbryta sin träning på Island för att medverka i presskonferensen. Detta resulterade som bekant i att White helt sonika plockade bort McGregor från matchkortet.

Den välkände och erkänt duktige MMA-journalisten Ariel Helwani passade på att intervjua ett flertal av de fighters som är bokade för UFC 200, innan de lydigt klev upp på podiet för att medverka under fredagens presskonferens. Det Helwani ville veta var vad de ansåg om bråket mellan McGregor och UFC. De svar han fick var de facto en smula överraskande. Ingen av de han talade med sade sig ha några problem med att McGregor inte var på plats.

Vad är din åsikt i ämnet? Borde Conor McGregor och UFC kunna komma överens och låta huvudmatchen mellan McGregor och Nate Diaz gå av stapeln som planerat eller inte?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorDana WhiteNate DiazNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
  • Filip Beast
    25 April 2016 at 08:06

    Guess who’s back

  • Svara