Arnold Schwarzenegger: “Conor McGregor är en av de främsta idrottsmännen någonsin”

Låt hyllningarna börja! Enligt ett av modern tids mest välkända ansiktena är Conor McGregor inte bara en av UFC:s främsta fjäderviktare just nu utan en av de bästa idrottsmännen någonsin.

Överdriver han? Arnold Schwarzenegger har gjort sig känd genom att nå toppen inom tre oerhört tuffa områden, som bodybuilder, skådespelare och som guvernör för Kalifornien. Nu är han tillbaka i Hollywood och är för tillfället mitt uppe i marknadsföringen för sommarens storfilm Terminator: Genisys.

Schwarzenegger är för övrigt ett fan av UFC och har synts till vid en rad galor och bredvid flera av organisationens stjärnor. I en intervju med JOE.ie gav han sin syn på Conor McGregor (17-2) som utmanar om fjäderviktstiteln i huvudmatchen på UFC 189 då han möter Jose Aldo (25-1) i Las Vegas den elfte juli. Hypen är stor inför galan som blir UFC:s största för året och irländaren har blivit något av en superstjärna under inledningen inför densamma. Frågan är däremot om Schwarzenegger inte är lite väl optimistisk i sitt påstående om att McGregor är en av de bästa idrottsmännen någonsin..

“Conor is one of the greatest athletes probably of all times. He has the right combination of the mind, the body and the talent. The two are connected so well with him, which I think is so important in athletics that you believe, 100 percent, in your victory. See it, believe it, achieve it. That’s the way it goes. He’s a great athlete.”

Skådespelaren fortsatte med att förklara hur viktigt det är att likt honom själv planera för livet efter idrottskarriären. Någon med McGregors utstrålning och gåva för att improvisera samt prata skulle enligt Schwarzenegger passa alldeles perfekt inom skådespelaryrket. Se Schwarzeneggers fullständiga tankar om irländaren i videon nedan:

 Foto: Per Häljestam

Kategorier
Conor McGregorNyheterSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Danteman
  30 June 2015 at 03:31

  Om Arnold pratar lyssnar man.

 • freddie
  2 July 2015 at 01:50

  Herregud.., han menar altså att bara för han är som han är skulle han va bland dom bästa? nej du din storfuskande kroppsbyggare, Connor får nog hålla på några år innan han kan sägas va bland dom bästa.

 • freddie
  4 July 2015 at 01:18

  hey usii, so sa no, pelpe don anderständ mi ba im tryin. u fågeh, the bä the bä of e wo.
  Haha vem fattar ens knappt va han säger? Är ju rätt uppenbart att hans dialekt är överkass. Dessutom säger han, no forgejt jesus på slutet. Hur fan får ni det till no gay jesus? haha. Däremot kan ja hålla med om att hela talet kan har varit riktiat till homolagen. Vad har hänt med usa, gå tillbaka till jesus. Har han haft nån annan förklaring?

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...