Avslöjandet: UFC återvänder till Europa – huvudmatchen redan annonserad!

✔ UFC-veteranens misstag avslöjade planerna

Sedan pandemin satte igång har UFC endast hållit galor i USA eller den Förenta Arabemiraten – något som nu kan ändras. UFC ser ut att återvända till Englands huvudstad London år 2021.

Tidigare i veckan avslöjade ESPN:s Ariel Helwani att en UFC-gala i London är i planeringsfasen.

– UFC utforskar möjligheten att hålla ett event i London, England i augusti, enligt mina källor, skrev Helwani. Inte klargjort. Givetvis är det mycket på gång men det har definitivt diskuterats eller håller på att övervägas.

Nyligen råkade den forne UFC-mästaren och nuvarande kommentatorn Michael Bisping avslöja att de planerna är mer konkreta än tidigare trott.

I ett numera raderat inlägg på Twitter berättade Bisping att det nyligt annonserade mellanviktsmatchen som ställer Darren Till mot Derek Brunson kommer att agera huvudmatch. Toppmatchen mellan Till och Brunson är avsedd för den 14:e augusti. Utöver det sa Bisping att han kommer kommentera galan.


HETAST JUST NU


Förra London-galan inställd – på grund av pandemin

Hittills har UFC hållit elva galor i London och flera svenskar har haft fina framgångar där.

Den svenske MMA-legendaren Alexander Gustafsson gjorde i oktober sin UFC-debut i London på UFC 120 i oktober 2010. Gustafsson knockade Jared Hamman redan i den första ronden och UFC-debuten var en succé.

Även om de inte gick sina första UFC-matcher i London kunde båda svenskarna Ilir Latifi och Lina Länsberg säkra deras första UFC-vinster i London. Latifi låste ut Cyril Diabaté med en giljotin i den första ronden medan Länsberg besegrade Lucie Pudilova via delat domslut.

UFC skulle ha hållit en gala i London i mars förra året där hemmafavoriten Leon Edwards skulle ha mött den forne mästaren Tyron Woodley. Dessvärre ställdes galan in på grund av pandemin – men UFC:s oktagon verkar nu vara på väg tillbaka till den engelska huvudstaden.

 

Vilka andra matcher vill du se under UFC London 2021?

 

🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...