Bellator tecknar kontrakt med UFC-veteranen Chris Leben

Bellator fortsätter teckna före detta såväl som aktiva UFC-fighters då Chris Leben under natten följde Benson Henderson till den ständigt växande organisationen. 

För en gångs skull känns det som om Bellator figurerat mer i rubriker än UFC den senaste veckan. Efter det kanske största tillskottet i organisationens historia i UFC:s före detta lättviktsmästare Benson Henderson (23-5) tecknade man inatt kontrakt med ännu en veteran, nämligen Chris Leben (22-11). VD Scott Coker annonserade nyförvärvet under Inside MMA:

Leben har inte tävlat på över två år efter fyra raka förluster i UFC men har ändå lyckats hålla sig relevant, bland annat med den nyutkomna boken “The Crippler.” Han har på senare tid tränat för en återkomst till MMA och Bellator hoppade alltså på chansen att signa 35-åringen. Detaljer om viktklass, datum för debut och motståndare är ännu inte kända.

Kategorier
BellatorBenson HendersonChris LebenNyheterSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Metallica
  6 February 2016 at 09:04

  Hans hjärna måste skrika på nätterna!
  Snälla snälla byt fightingstil vi har inte hittat hemnycklarna, fjärrkontrollen eller var du ställde bilen förr förra året!!

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...