Beneil Dariush och Rashid Magomedov kan mötas på finalen av TUF: Latin America 3

Finalen av TUF: Latin America 3 fick sin första match bekräftad igår och man är ytterst nära att färdigställa ett andra möte för galan. Beneil Dariush och Rashid Magomedov ryktas nämligen mötas i Mexico City i höst.

MMAnytt Rashid Magomedov Foto - Patrick Jenkinson

Lättviktarna reser till Mexico City

Finalen av TUF: Latin America 3 äger rum i Mexico City den femte november och så sent som igår stod det i stort sätt klart att Tony Ferguson (21-3) tar sig an Rafael dos Anjos (25-8) i huvudmatchen. Det ser inte ut att bli det enda viktiga lättviktsmötet på matchkortet då även Beneil Dariush (13-2) och Rashid Magomedov (19-1) ryktas mötas på galan.

Dariush hade fram tills förlusten mot Michael Chiesa (14-2) i våras radat upp fem raka vinster i UFC och har därigenom gjort sig förtjänt av en elfte plats på lättviktsklassens rankingar. Sedan förlusten har han studsat tillbaka med ett avslut mot James Vick (9-1) i första ronden.

Magomedov har i sin tur inte förlorat på över sex år och har vunnit fyra raka i UFC varav en på avslut. Matchen är inte bekräftad av UFC ännu men ryktas annonseras inom kort.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Beneil DariushNyheterRyktenSenaste NyttThe Ultimate FighterUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    3 August 2016 at 05:49

    När det stod tuf latinamerica då trodde jag att deltagarna skulle vara därifrån också.

  • Svara