Benson Henderson ersätter skadad Bobby Green

Benson Henderson är klar för en ny match då han ersätter en skadad Bobby Green under UFC Fight Night 63 – den 4e April.

Lättviktaren och 9e rankade Bobby Green (23-6) har fått kliva av den tänkta matchen mot Jorge Masvidal (28-8) som var planerad för UFC Fight Night 63 i Fairfax, detta på grund av en avsliten lårmuskel. UFC har idag gjort klart med ersättare och denna är ingen annan än Benson Henderson (21-5) som vi kan anta är mycket revanschsugen efter 2 raka förluster, den senaste förlusten kom under helgens gala där han som många av er redan vet förlorade på ett omdiskuterat domslut över Donald Cerrone (27-6).

13 rankade Masvidal som kommer från tre raka vinster blir ingen lek för den tidigare lättviktsmästaren och nuvarande 5e rankade Henderson. En vinst för Masvidal skulle betyda mycket för hans karriär och ta honom ett ordentligt steg upp mot topp 10 i lättviktsdivisionen, medan Henderson i sin tur har mycket att bevisa för att återigen hamna på rätt väg emot en ny titelchans.

bensonhendersonjorgemasvidal

Så 4 April damer och herrar är datumet för denna matchup.

Dessutom önskar jag en lyckad rehab för Bobby Green och vem vet kanske får de egentligen tilltänkta herrarna en ny chans att mötas vid ett senare tillfälle.

 

Kategorier
NyheterUFC
2 Kommentarer
 • Lallarn
  22 January 2015 at 06:29

  Helt perfekt! När Masvidal skadar sig den 23:e mars hoppar Cerrone in.

  • Borgen
   22 January 2015 at 10:40

   Hahahahaha.. Blev glad på riktigt.. Sjukt om det skulle hända, ändå inte helt otänkbart ;)

  Svara