Foto: Mazdak Cavian

Bilder: Reebok sponsar numera Conor McGregors hemgym i Dublin

Sportjätten nöjer sig inte med ett individuellt kontrakt med Conor McGregor utan sponsrar numera stjärnans hemgym i Dublin.

Det var igår kväll som Conor McGregors (18-2) huvudtränare John Kavanagh annonserade vad som kan bli ett revolutionerande sponsoravtal på Twitter. Sportjätten Reebok är som känt en av UFC:s huvudsponsorer och har därpå tecknat individuella kontrakt med ett antal utvalda stjärnor, däribland den irländska tillfällige fjäderviktsmästaren.

Reeboks senaste drag berör nämligen McGregors hemgym SBG då sportjätten bestämt sig för att sponsra gymmet med oktagoner, mattor och annat material. Kolla in bilder på Reeboks första sponsrade gym nedan. Tror ni att man har fler gym i åtanke? Kan Glendale och Ronda Rousey (12-0) vara nästa mål för Reebok?

 

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorNyheterRonda RouseySenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara