BJ Penn gör sitt bästa för att sparka på en död häst

Alla som faktiskt läser någonstans på nätet om MMA mellan galorna bör känna till att det blivit ett litet bråk mellan BJ Penn och GSP efter UFC 94 på grund av vaselin. Det verkade också under den senaste veckan som att det blivit glömt och de flesta har vandrat vidare för att förbereda sig inför nästa match.

Det ville däremot inte BJ Penn, som precis släppte videon ni ser ovan på sin hemsida för försöka få alla ögon på vaselinet igen. Han gjorde det också för att påminna alla om att vaselin är en magisk produkt som får personen som fått det på annat än ansiktet att totalt dominera alla sina motståndare.

Om detta ska vara någon slags hjärntvättarfilm eller om han bara vill “öppna ögonen” på oinvigda låter jag vara osagt. Men att producera en sån här film och sedan lägga ut den på sin sida är som att säga att han inte längre vill vara neutral. Nu är det inte längre ett klagomål, nu är det ett anklagande. Nu är det fullt krig.

Penn har också medverkat i en tv-show under gårdagen där han berättar lite mer om vaselinfesten, video från detta finns efter hoppet.

Kategorier
UFC
16 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...