Bobby Green är redo att komma tillbaka till UFC

I nästan ett år har Bobby Green varit borta från oktagonen. Han har haft en tuff period med goda anledningar att ta en paus, men nu verkar Green vara mer peppad än någonsin att bli lättviktsmästare.

Den alltid färggranna Bobby Green har hållit sig borta från buren under det senaste året. Green har inte klivit in i oktagonen sedan förlusten mot Edson Barboza i november 2014. Förlusten bröt inte bara hans tre år och åtta matcher långa vinstsvit utan blev också starten för en lång serie skador som skulle komma att hålla honom borta från tävling.

Sedan november förra året har Green undergått ett flertal operationer, bland annat på ett av de främre korsbanden och laterala meniskerna.

Inte nog med att Green fått utstå alla fysiska problem under året utan han har även haft en tuff period rent mentalt efter att hans yngre bror och en nära vän mördats. Dessutom har hans äldre bror blivit beskjuten men överlevt. Samtidigt gick han igenom operationer och rehabilitering för sina egna skador och alla händelser gjorde att Green var tvungen att ta ett steg tillbaka för att få rätsida på livet igen.

Efter nästan ett år verkar Green vara på banan igen då han via Instagram publicerat en bild som visar att han är tillbaka:

Green mötte Barboza sist och har varit borta i nästan ett år, vem vill du se Green möta när han kommer tillbaka i buren?

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Bobby GreenEdson BarbozaNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Eric
  21 October 2015 at 12:08

  Paul Felder vore en trevlig matchning.

 • Shozor
  21 October 2015 at 02:59

  Gillar Bobby Green, hade gärna sett honom mot vinnaren i Duffy vs Poirier.

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
  Rob Font vs José Aldo1.652.30
  Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
  Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
  Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
  Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...