Foto: Vince Cachero

Boxningsstjärnan Amir Khan till Conor McGregor: “Ring mig, vi behöver prata”

Ordningen är återställd igen och alla vill återigen ha betydligt mer av Conor McGregor i sina liv, även fast många ville just det innan revanschen mot Nate Diaz i helgen. Intresset från några av boxningens största namn fortsätter efter att Amir Khan uppmanat McGregor att ringa honom. 

amir khan

Det krävs inte ett geni för att lista ut vad Amir Khan (31-4) vill prata med Conor McGregor (20-3) om men frågan är om det är en tilltalande match nog för irländaren.

Efter helgens vinst över Nate Diaz (19-11) på UFC 202 är McGregor större än någonsin och många vill få nästa “red pantie night,” inte minst Floyd Mayweather (49-0) som av allt att döma försökt få till matchen sedan ett par månader tillbaka. En annan boxare som vill ta sig an irländaren är alltså Khan som blev brutalt knockad av Canelo Alvarez (47-1) senast och därmed vill studsa tillbaka starkt.

McGregor har uppgett att hans nästa match kanske blir utanför UFC och Amir Khan, som har flörtat med en övergång till MMA förut, hoppas onekligen på att han står för motståndet:

Tror ni en match kan bli av mellan Amir Khan och Conor McGregor?

Kategorier
BoxningConor McGregorNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
5 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  22 August 2016 at 05:11

  Som någon sade innan mig; Conor berör. Det där stämmer verkligen. Kolla vilka nivåer han tagit själva sporten till och kolla uppmärksamheten han dragit till sporten. Det är därför stora stjärnor som Jon Jones, DJ, Cruz och många andra uttrycker sin tacksamhet för hans påverkan på sporten. Innerst inne så är Diaz bröderna kanske mest tacksamma även fast de inte säger det.

  • jlz
   22 August 2016 at 05:30

   Ja. Jag har även följt Amir Khans karriär. Han var på toppen av boxingen för många år sedan men har aldrig tjänat de stora pengarna.
   Han försöker desperat få in kosingen och tar matcher för pengarnas skull. Han hade aldrig en chans mot Canello men ville ha en pengafight. Canello slog nästan ihjäl Khan.

   Detta är istället en freakshow till match. Plockar Khan upp den diskussion Mayweather hade och lämnade? Jag hoppas de skall prata om någonting annat än att fightas!

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    22 August 2016 at 09:13

    Du har en poäng.

  • tommy
   22 August 2016 at 08:13

   Nate har ju faktiskt sagt att han gillar det Conor gör för sporten flera gånger :)

  Svara


  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...