Foto: Vince Cachero

Boxningsstjärnan Amir Khan till Conor McGregor: “Ring mig, vi behöver prata”

Ordningen är återställd igen och alla vill återigen ha betydligt mer av Conor McGregor i sina liv, även fast många ville just det innan revanschen mot Nate Diaz i helgen. Intresset från några av boxningens största namn fortsätter efter att Amir Khan uppmanat McGregor att ringa honom. 

amir khan

Det krävs inte ett geni för att lista ut vad Amir Khan (31-4) vill prata med Conor McGregor (20-3) om men frågan är om det är en tilltalande match nog för irländaren.

Efter helgens vinst över Nate Diaz (19-11) på UFC 202 är McGregor större än någonsin och många vill få nästa “red pantie night,” inte minst Floyd Mayweather (49-0) som av allt att döma försökt få till matchen sedan ett par månader tillbaka. En annan boxare som vill ta sig an irländaren är alltså Khan som blev brutalt knockad av Canelo Alvarez (47-1) senast och därmed vill studsa tillbaka starkt.

McGregor har uppgett att hans nästa match kanske blir utanför UFC och Amir Khan, som har flörtat med en övergång till MMA förut, hoppas onekligen på att han står för motståndet:

Tror ni en match kan bli av mellan Amir Khan och Conor McGregor?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
BoxningConor McGregorNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...