Brad Pickett skadad, Demetrious Johnson ersätter mot Miguel Torres

När Brad Pickett var och deltog i Hobbit Camp tillsammans med Hamid “Akira” Corassani och Sirwan Kakai i början av februari var det för att förbereda Sirwan och Akira för deras kommande matcher på The Zone: Inferno. De lyckades även bjuda in folk som Alistair Overeem för att kasta omkring dom lite som vantar och Brad Pickett agerade även en bra distraktion från det dagliga slitet genom sina många upptåg.

Men även Pickett var där för att utvecklas trots upptågen, något som han skulle ha nytta av när planerna var att ställa sig i oktagonen mot Miguel TorresUFC 130. Problemet är att dessa planer nu spårat ut helt och hållet på grund av en skada han ännu inte är redo att berätta om.

Det här betyder att Torres stod utan en motståndare, men som tur var så är alltid Demetrious “Mighty Mouse” Johnson redo som nu hoppar in mot Torres. Från början skulle Johnson egentligen möta Renan Barao, men som nu istället får vara stackaren utan motståndare. Dock har UFC lovat att hitta en ersättare som han kan få slå på innan den 28 maj.

Nu närmast kommer Brad Pickett att dyka upp på Superior Challenge 7 för att stå i Sirwan Kakais hörna när han går sin match mot James Doolan. Så förhoppningsvis kommer vi få en pratstund med honom då.

Tack till Wille87 för tipset.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
UFC
7 Kommentarer

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...