Brandon Vera ryker från UFC efter fem år i organisationen

Brandon Vera startade inte året sådär väldigt trevligt. Med förlorad näsa står han nu även utan sitt UFC-kontrakt. Allt detta efter sina fem långa år av gatekeepande i UFC. Men det är sånt som händer, speciellt efter tre matcher som inte varit några höjdar prestationer. En livlös gameplan mot Randy Couture, ett trasigt ansikte i första ronden mot Jon Jones och nu senast på UFC 125 så var han många snäpp sämre sin motståndare Thiago Silva.

Dock har det inte alltid gått så dåligt för Vera. När han kom in i UFC 2005 så fixade han tre vinster och avslutade samtliga motståndare. Efter det fick han möta Frank Mir. En match som Vera vann på TKO, tidigt i början av första ronden. Sedan blev året 2007, och Brandon Veras fläckfria record på 8-0 samt hype var enorm. Då var det dags för vändningen i hollywood filmen. Vera förlorade två raka mot Tim Sylvia och Fabricio Werdum, och därefter är allt en saga långt ifrån bältet.

Vart Brandon Vera tar vägen nu får vi vänta och se, men han kommer nog inte ha några större problem att finna lyckan i mindre organisationer. Om det nu kan kännas som en tröst.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
UFC
15 Kommentarer

Svara