Brian Ortega otålig – vill möta Holloway: “Skicka kontraktet!”

✅ Den obesegrade fjäderviktaren är ute efter Holloway och vill teckna kontrakt NU ✅ Blev den första fightern att avsluta Frankie Edgar

UFCs fjäderviktsmästare Max Holloway var tänkt att försvara sitt bälte mot den glödheta och obesegrade talangen Brian Ortega på storgalan UFC 226. Det var en framemotsedd match som många fans såg som den mest intressanta matchningen på galan, men som numera känt lades Holloway in på sjukhus efter att ha uppvisat hjärnskakningssymtom.

RELATERAT:

Holloways hälsotillstånd har förbättrats men det är fortfarande oklart när han kan återvända. Nu börjar Ortega tröttna på att vänta, vill teckna kontrakt för match, och antyder på att bägge fighters är redo för att göra upp.

Med hela tolv raka vinster så har Holloway en av de längsta vinstsviterna i UFC. Han har stigit rejält sedan sina tidigare, ojämna dagar i UFC, och har besegrat fighters som Jeremy Stephens och Ricardo Lamas för att ta sig till titelchans. Holloway vann interimtiteln efter att ha slagit den forne lättviktsmästaren Anthony Pettis, en titel som sedan blev befordrad till obestridd mästartitel efter att ha slagit den forne mästaren Jose Aldo.

Ortega har vunnit hela fem matchbonusar under sin sex matcher långa vinstsvit, och har onekligen tagit divisionen med storm. ”T City” har tagit sig förbi bland andra veteranen Clay Guida och den ständigt högt rankade Cub Swanson. I sitt senaste framträdande blev han den första fightern att någonsin knocka den forne lättviktsmästaren Frankie Edgar.

Holloway ska numera vara medicinskt godkänd för att tävla i MMA, men just när hans återkomst sker är oklart.

Vem vinner fjäderviktsmötet mellan Holloway och Ortega?

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara