Bryan Caraway tar hem delat domslut mot Aljamain Sterling

“Funk Master” fick se sig besegrad för första gången i karriären efter en jämn match.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Aljamain Sterling (12-1) var länge tydlig med sin vilja att möta Bryan Caraway (21-7) och nyligen avgjordes matchen. Den avgjordes av ett oenigt domslut och det var Caraway som stod för skrällsegern.

Den första ronden gick klart till Sterling, som fick in mest ståendes innan han även lyckades ta Caraways rygg och dra ner honom till mattan. Väl på marken kopplade han snabbt kroppstriangel och dominerade resten av ronden.

Sterling dominerade första ronden.

Sterling dominerade första ronden.

Caraway kom tillbaka starkare

Ronden verkade dock ta hårt på Sterlings kondition. Därefter kom Caraway tillbaka som den starkare fightern och fick in en del egna nedtagningar – samt lyckades ta Sterlings rygg i bägge ronderna.

Kommentatorerna Jon Anik och Brian Stann undrade om inte den första ronden borde ha bedömts 10-18 till Sterling, vilket hade kunnat orsaka ett oavgjort domslut. Så blev dock inte fallet, utan två av tre domare såg Caraway som segrare.

Resultat och statistik

Resultat: #8 Bryan Caraway besegrade Aljamain Sterling #4 via delat domslut (29-28, 28-29, 29-28)

Statistik Aljamain Sterling vs Bryan Caraway

 

Vad tyckte ni om domslutet?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
NyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
3 Kommentarer
 • tojo77
  30 May 2016 at 07:57

  Starkt av en hemmafru ändå. Spännande fight med kul grappling.

  • Mike_Maniac
   30 May 2016 at 01:09

   Nästa fighter som möter Sterling: “Var det inte du som blev slagen av en hemmafru?” :)

   • tojo77
    30 May 2016 at 04:47

    Hehe, stackars Aljo, han kommer få äta de orden länge framöver :D

  Svara

  Redaktionstipset – BELLATOR

  Sept. 23: BELLATOR

  BELLATORODDSSPELBOLAG
  Melvin Manhoef6.75
  Karl Albrektson via KO2.00
  Benson Henderson1.52
  Mads Burnell1.24
  Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
  Omröstning

  Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...