C More släpper ett UFC-paket för 79kr per månad

I och med att TV4-gruppen förnyat UFC-rättigheterna fram till 2016 för både online-material och TV-material så har de presenterat flera olika sätt att kunna se galorna. Förutom att TV4 Sport kommer att visa helgens gala live på TV, så har de även släppt en möjlighet att se samtliga UFC-galor på deras onlinetjänst TV4 Sport Premium för en kostnad av 99 kr per månad. Men nu släpper även C More ett online-paket för 79 kr per månad.

“Glada nyheter för alla UFC- och kampsportsintresserade,” skriver C More i ett pressmeddelande. “Från och med i dag kan du köpa UFC-paketet på C Sports för bara 79 kronor i månaden. Missa inte livesändningen från UFC Fight Night på lördag när Alexander Gustafsson ställs mot Jimi Manuwa. Med UFC-paketet kan du se alla UFC-galor live och får tillgång till allt på den linjära kanalen C More Extreme. Du får dessutom tillgång till extramaterial.”

Med extramaterial så menar man de magasinprogram som UFC producerar, så som UFC Now och Countdown inför galorna. C More meddelar dock att det inte är klart om TV4 eller C More kommer att vara de som visar The Ultimate Fighter och UFC Unleashed.

C Mores UFC-paket går att titta närmare på csports.se.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...