Carlos Condit planerar att strejka tills han får en returmatch mot Robbie Lawler

Det kan dröja länge innan vi ser Carlos Condit i oktagonen igen. Han har nämligen ställt som krav att få möta Robbie Lawler i en returmatch och ämnar strejka tills han får som han vill. Men det är många andra som står före i den kön. Conor McGregor, Tyron Woodley och Stephen Thompson bland andra.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Räkna inte med att få se Carlos Condit i en match inom den närmaste framtiden. Welterviktaren har nämligen för avsikt att strejka tills han får igenom sitt krav på en returmatch mot Robbie Lawler, som han förlorade hårfint på delat domslut mot när de möttes i en titelmatch under UFC 195 förra månaden.

Enligt MMA-journalisten Ariel Helwani har Condit framfört sina krav på en omedelbar returmatch i samband med ett möte med ledningen för UFC i förra veckan men inte fått gehör för sina krav. Anledningen till detta tycks vara den flaskhals som toppskiktet inom welterviktsklassen är. Det är nämligen många om budet. Om Conor McGregor vinner mot Rafael dos Anjos om två veckor tänker han utmana Lawler om welterviktsbältet. Om Georges St-Pierre gör comeback har han företräde till en titelmatch. Dessutom står Tyron Woodley och Stephen Thompson också i den kön.

Men även om Condit lär få vänta ett bra tag på att få en chans på titeln igen så tänker han göra just det. Enligt Helwani tänker han nämligen strejka tills han får igenom sina krav på en titelmatch. Han tänker inte gå en enda match innan dess.

Vad anser du om detta? Är det rätt av Carlos Condit att göra så här?

 

Ilir Latifi vs Alexey Oleynik

 

1.57 – 2.50

 

1 Oktober | 00:00 | UFC Vegas 61


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Carlos ConditConor McGregorGeorges St. PierreNyheterRafael Dos AnjosRobbie LawlerSenaste NyttStephen ThompsonTyron WoodleyUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
16 Kommentarer
 • Rymdreptilen
  19 February 2016 at 10:43

  Ja. Och det kan mycket väl bli så att han får nästa chans på bältet igen.

  • Dont understand
   19 February 2016 at 05:02

   Och det blir yttligare 5 ronders match som kommer på ungefär se likadan ut som den föra. Man kan vänta på morgonen vem som vann domslut.

 • Headown
  19 February 2016 at 10:44

  Hans plånbok lär ju inte bli speciellt mkt fetare direkt av detta. Bör tilläggas att jag för övrigt är ett Condit-fan.

 • Eric
  19 February 2016 at 10:44

  Ska Conor får förtur till det här bältet också? Han måste försvara de han har innan han får gå efter ett tredje (om han tar det andra). Annat är ju total idioti.

  1. Condit mot Woodley och Thompson mot Lawler, samt Conor mot RDA.
  2. Conor mot Frankie och Condit/Woodley mot Thompson/Lawler.
  3. Conor mot t ex Ferguson / Alvarez eller vem som ligger näst på tur i LW då.
  4. Nu KANSKE Conor gjort sig förtjänt av att få möta mästaren i WW.

  • Mackan
   19 February 2016 at 11:52

   Om han vinner mot RDA varför inte, tror många skulle vilja se hur långt han når.

   • Hoobabalooba
    19 February 2016 at 12:13

    Kan ju vara bra om han försvarar bältena han vunnit med innan han går upp ytterligare en viktklass.. Annars blir dom ju helt stillastående.

    • Dont understand
     19 February 2016 at 05:01

     Det är dom ändå. Inget hände i featherweight innan conor kom ditt.

    • Morgall
     19 February 2016 at 08:19

     Hans plan är att vinna bältena, och sen lämna organisationen.

   • Eric
    19 February 2016 at 01:01

    Det är många som velat ta flera bälten men inte fått chansen. Nu ska en snubbe få tre utan att försvara något, bara för han är medievänlig. Hade varit en sak om han hade haft ena bältet länge men helt utan att försvara, njae.

    • Dont understand
     19 February 2016 at 05:00

     ”medievänlig” Akta så han inte knockar dig på 13 sek också. Handlar inte om hur mycket han prata. Du borde stänga av allt ljud sen bara sitta titta på allt conor gör i cage och på träningen.
     Anledningen för han kan göra som han vill för han har 1 domslut och resten avslut. Säg mig en annan fighter som har 5 Performance of the Night på raken.
     varför ska han försvara ett bälte mot frankie edgar som alla vet att frankie kommer bara dyka för att tar ner honom.

     • Picknickname
      19 February 2016 at 09:04

      Akta så han inte knockar Dig på 13 sek också??? Varför skulle han, vad tjänar han på det och varför säger man en sådan sak? Förstår att Du är Conorn nr 1 fan :)

     • Eric
      19 February 2016 at 09:32

      Det är ingen som förnekar att han är en grym fighter. Men det är inte det som gjort honom så stor och känd så fort. Det började redan innan han hade bevisat något och han har fortfarande en del att bevisa. Det finns många legender och fantastiska fighters som inte fått samma chanser och det finns folk i viktklasserna som förtjänar titelmatch mer än honom.

      Vad har det för betydelse vad hans motståndare har för gameplan? Ska han inte behöva möta folk som vill ta ner honom?

  • Picknickname
   19 February 2016 at 09:01

   Tycker han skulle försvarat mot Aldo innan något annat bälte kom på tal… Dessutom tycker jag Aldo förtjänar det i allra högsta grad!

   • Eric
    19 February 2016 at 09:36

    Håller helt med. Efter att ha hållit bältet så många år och sen gå en match som är över så snabbt är det absurt att han inte fick en rematch. Hade han blivit dominerad i två ronder eller mer hade jag accepterat det, men på KO i första slagväxlingen är det inte okej. Och om han inte fick rematch bör Frankie har varit nästa motståndaren till Conor. Istället får Conor hoppa upp till ännu ett bälte direkt, och nu kanske ett tredje. Det är skrattretande.

 • Vaettra
  19 February 2016 at 12:53

  Ja. Jag har inget alls emot att Condit sitter på bänken tills han får en ny titelmatch. I mina ögon är han dessutom den bortdömde mästaren.

 • Picknickname
  19 February 2016 at 08:59

  Hur i hela friden kan Conor stå före i den kön?

 • Svara