Casting för ”All stars”-säsong av The Ultimate Fighter har påbörjats

Det är klart att det blir minst en säsong till av succéprogrammet The Ultimate Fighter då castingen för den 25:e säsongen nu har påbörjats och säsongen kommer att innehålla bekanta namn.

Det har börjat ryktas om att UFCs nya ägare WME-IMG ska lägga ner succéprogrammet The Ultimate Fighter men nu har MMA Junkie fått nys om att castingen för den tjugofemte säsongen av programmet precis har påbörjats. Dessutom har UFC dementerat nedläggningsryktet och säger att den nya säsongen är ett bevis på att programmet kommer att fortsätta sändas under en längre tid framöver.

Denna gång kommer inga okända få chansen att slåss om ett UFC-kontrakt då UFC-veteraner och tidigare deltagare i programmet kommer att vara med. Weltervikt är den viktklass som säsongen har sitt fokus på. Den här säsongen påminner om den fjärde säsongen som hade ett liknande koncept. Men just nu finns det inga uppgifter om att vinnaren kommer att få samma chans som vinnaren av den tjugofjärde säsongen, som får en titelmatch i flugvikt mot mästaren Demetrious Johnson (24-2-1).

Många anser att denna realityserie var det som gjorde att UFC blev det världsomspännande fenomen som det har blivit och det verkar som att de nya ägarna fortfarande anser att programmet är värt att fortsätta hållas vid liv.

Kategorier
NyheterSenaste NyttThe Ultimate FighterUFCUnderhållningZ-Klistrad artikel
6 Kommentarer
 • Erik Hellborg
  21 October 2016 at 09:35

  Junie Browning, Shoanie Carter, David Caplan

 • Headown
  21 October 2016 at 10:31

  Kul, det låter som något att se. Jag personligen hoppas på att detta program fortlöper.

 • Morgall
  21 October 2016 at 10:56

  Mycket har varit i ryktesvägen, men som sedan visat sig vara sant i allafall.

  Dana hymlade omkring och dementerade då tänkbara rykten om potentiella köpare till UFC för inte så länge sen. Bara och ta allting av det de säger med en nypa salt.

 • MMAkungen
  22 October 2016 at 01:30

  För svensk del så finns det väl två namn på kartan som man kan hoppas på.
  Chris Spång, som efter 3 års frånvaro har gått en match i år och nu är aktuell med att träna med Tyrone Woodley. Sen har vi ju Bielkheden som fortfarande har målet att ta sig tillbaka till UFC och för närvarande sitter på 6 raka vinster.

  Nu vet jag inte hur mycket “veteran” man måste vara, så Spång kanske inte har de bästa chanserna. Men Bielkhedens chanser borde vara goda iaf.

 • Svara