Cat Zingano: “Jag är redo att göra vad som helst för en ny chans. Det här skulle inte hända igen i en returmatch”

Det är en oerhört nedstämd Cat Zingano som befinner sig under presskonferensen efter UFC 184: Rousey vs. Zingano. I vad som skulle bli Ronda Rouseys svåraste test avslutades Cat Zingano med enkelhet få hade kunnat förutspå. Cat Zingano har dock fortfarande titeln i sikte. Hon vill arbeta sig tillbaka till en ny chans.

Cat Zingano är övertygad om att en ny chans mot Ronda Rousey inte skulle ha samma utgång. Cat Zingano vill komma tillbaka, och en fråga hon har nära till hands under presskonferensen efter UFC 184: Rousey vs Zingano är “Vem är rankad 2:a?” kan jag möta denne för att komma tillbaka Dana?

Cat Zingano är inte ensam om att vilja se en returmatch mot Ronda Rousey. Även Ronda själv, trots sitt snabba avslut, vill se Cat Zingano tillbaka. Ronda Rousey menar att Cat Zingano inte fick visa vad hon är kapabel till. Att ett tidigt avslut kan drabba vem som helst, oavsett om det sker i match eller träning så kan Ronda Rousey själv relatera till hur Cat Zingano känner. “Hon förtjänar definitivt en ny chans” meddelar Ronda Rousey under presskonferensen efter UFC 184. Efter matchen ska Ronda Rousey ha varit tidig med att uppmuntra Cat Zingano genom att säga “Vi kan göra det här igen”.

Cat Zingano som innan sammanträdet med Ronda Rousey var obesegrad är övertygad om att den här erfarenheten kommer att göra henne starkare. Cat Zingano menar att hon nu vet hur det känns att förlora. Att hon inte finner några ord för det, att hon sällan får tillgång den enkla vägen, men att man kan inte alltid kan få allt på det första försöket. Att en del saker kräver fler försök än ett för att lyckas.

Foto: Bobby Cavian

Kategorier
UFC
16 Kommentarer
 • Klurigjävel
  1 March 2015 at 09:58

  Jag förstår henne, men han inte direkt visa vad man kan på 14sek om man är den som förlorar! Medans Ronda mycket väl hinner visa upp vad hon kan! Imponerande av Ronda men jag tror Cat Zingano har mer att ge! Hon har viljan och hjärtat!

  • Danne
   1 March 2015 at 10:07

   Visst har hon vilja och hjärtat men det funkar inte mot Ronda. Hon kommer hamna i samma situation något senare i ronden med samma tragiska resultat. Hon får ställa sig i kö. Först är det säkert en annan brunstig tjur vid namn Bethe Correia som oxå kommer få smaka på armbar. Därefter Holm. Kanske sedan igen…?

   • Klurigjävel
    1 March 2015 at 10:16

    Jo så är det, Ronda är för bra! Jag längtar tills Cyborg, om den fighten nu kommer utspela sig vilket jag hoppas. Om Ronda vill anse sig vara den bästa måste hon ta henne.

    • Olof från vikinga tiden
     1 March 2015 at 12:37

     Hon måste inte ta henne, för ronda har redan gjort grejer som cris aldrig någonsin har gjort..

     • Klurigjävel
      1 March 2015 at 05:13

      Vem måste något nuförtiden då? Cyborg anser jag är den största utmaningen för Ronda och för att få mig på fall angående hennes utspel att hon vill bli ihågkommen som den allra bästa, så måste hon ta henne enligt mig.

   • FFaael
    1 March 2015 at 01:07

    Det funkade ju för Tate (även att hon förlorade). I första fighten blev hon totalt överkörd. Den andra var det bästa någon hitintills gjort mot Ronda.

 • Fanoholic
  1 March 2015 at 02:18

  RRR er helt overlegen igjen, og knuser Cats 2 år lange drøm på 14 sek. Tenk å bruke all sin energi 24/7 i 2 år på 1 kamp, og så er det hele over før det har begynt. Fighting is mental brutality!

 • Jay
  1 March 2015 at 03:17

  Tycker synd om alla brudar som får möta Ronda. Cat såg ut som en amatör.

  • Kenny Starfighter
   1 March 2015 at 04:49

   hur kunde hon se ut som en amatör när hon inte ens fick chansen att visa något?

   • Robin
    1 March 2015 at 04:51

    Nej, men Ronda visade henne något… :)

   • Jay
    1 March 2015 at 06:00

    Hon kommer aldrig få chansen att visa nåt. Ronda är för bra helt enkelt, jag tycker bara synd om alla andra brudar..

   • Kiltcalle
    1 March 2015 at 09:32

    Nybörjare kanske är rätt ord. Sådär brukar de se ut när folk kommer för o träna jujutsu/mma för första gången :)

 • Godless
  1 March 2015 at 06:23

  Stackars, stackars Cat.
  Och props att hon till skillnad från allt fjanteri-guds-snack som babblas, sa “fuck”, inte bara en men två gånger :)

  • Wally Johnson
   3 March 2015 at 01:43

   3 till och med :)

   • Godless
    3 March 2015 at 06:12

    Jasså? Då missade jag en.
    Even better!

 • John Sjöström
  1 March 2015 at 09:43

  Alla som hoppat in och försökt pressa ronda tidigt har blivit kastade, knäade eller knockade. Wtf. Sluta med det!

 • Svara