Chael Sonnen hintar om ännu en MMA-match – ett tredje möte mot..

Just det, Anderson Silva. Huruvida den före detta UFC-fightern skämtar eller inte är däremot oklart och Chael Sonnen har ju gjort sig känd för att säga saker som inte nödvändigtvis stämmer..

Med det sagt var det ett oerhört intressant Tweet som kom ut efter Anderson Silvas (33-6) förhör med Nevadas atletiska nämnd i torsdags amerikansk tid. Förhöret var i sig en bitterljuv historia och bjöd på både hysteriskt roliga skämt och tråkigheter med tanke på Silvas ett år långa avstängning.

Hursomhelst valde Chael Sonnen (28-14) att stjäla rampljuset lite genom att skicka ut detta Tweet i samband med förhöret:

 

Sonnen har mött Silva två gånger i UFC varav båda matcherna slutade i vinster för brasilianaren. I den första var Sonnen däremot ytterst nära att vinna mellanviktsbältet via ett enhälligt domarbeslut innan Silva räddade mästarstatusen med en triangel under det absoluta slutskedet av matchen. Med tanke på att Sonnen inte längre är under kontrakt med UFC och på Silvas avstängning är det däremot tveksamt på att mötet faktiskt blir av.

Skulle en tredje match de två emellan vara något ni vill se?

Kategorier
Anderson SilvaChael SonnenNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • UMAC
    15 August 2015 at 08:21

    Spänstig nämnd det där. Ser framför mig en grupp kroppsbyggare runt ett bord. Har sett den svengelska översättningen förut, men athletic betyder idrott i sammanhanget. Idrottsförbund eller möjligen nämnd är den enda rimliga översättningen.

  • Svara