Chael Sonnen: ”Jag skulle aldrig ta med mig ett fejkat bälte”

Anderson Silva kommer att försvara sin mellanviktstitel mot Chael SonnenUFC 148 den 7 juli. Oavsett vad Sonnen själv påstår så är det ändå Silva som håller i bältet även om han är rätt pigg på att övertyga omvärlden om något helt annat.

”I am the champion, so I will always have my belt,” säger Sonnen till MMA Hour. ”Will Anderson bring his fake belt? Yeah, he most likely will, and I think it’s embarrassing he has to do that. I think what he’s doing is he’s seeing the influx of new viewers the FOX deal got us, he went out to do his level best to misinform the new viewers into believing he’s champion, and he went out and got himself a fake belt. I think it’s embarrassing. I would never do that. I think it’s shameful. I think it’s disrespectful to everything that I’ve done and I’ve earned in the sport, but he continues to do it. So I’m going to destroy him once and for all, finally, on July 7, live and only on pay-per-view.”

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
UFC
Profilbild på Redaktionen

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
63 Kommentarer
 • Jesper Hansson
  8 maj 2012 at 02:57

  Det var kul en stund.
  Nu känns det mest pinsamt.

 • Erik
  8 maj 2012 at 03:04

  Vara dopad och ändå torska titelmatchen och ÄNDÅ hävda att man äger bältet?

  • Jack
   9 maj 2012 at 12:12

   Btw han var absolut inte dopad den matchen.Då hade han antagligen stängts av eller?Brighta personer här i vanlig ordning ser jag

   • emil14
    9 maj 2012 at 08:02

    TRT: doping

   • schubbel
    9 maj 2012 at 09:45

    han var väl avstängd i nästan ett år, var han inte?

   • Asdkjak
    9 maj 2012 at 10:38

    På tal om brighta mænniskor, tror du helt seriøst att om man inte åker fast så kan man inte anvænda otillåtna preperat? shit. Så Overeem børjade med doping nu precis, han har aldrig tagit det førut?

    • Oconaghan
     9 maj 2012 at 06:45

      Jo men man kan ju bara gå på vad som är bevisat… Annars kan man ju per din slutledningsnivå sätta dit vem som helst. Anderson Silva e ju garanterat dopad, kolla bara hur överlägsen har är… eller? Eller är du en sån som tror att man måste se ut som Overeem för att va dopad?
     Håll dig till vad som är fakta och vad som är bevisat.

    • Jack
     10 maj 2012 at 01:07

     Men herregud, så du blir stannad på en väg av en polis som ger dig böter för fortkörning trots du håller hastigheten, med hänvisning till att du förmodligen kört för fort tidigare. Du måste bli busted med fingrarna i kakburken, det är så det funkar, ”alla” elitidrottsmän använder preparat som är otillåtna i någon utstäckning

   • dadadan
    9 maj 2012 at 12:45

    Jack din tard , han var avstäng ett år… ”bright” är du….

 • Stringfellow
  8 maj 2012 at 03:04

  Varje gång han öppnar munnen blir man mer taggad på att se fighten, han har nog gjort mer än nog för att ta sig in i Silvas huvud.

 • Hjalmar98
  8 maj 2012 at 03:20

  Ha ha ha jätte roligt Sonnen.

 • Joel M Lindmark
  8 maj 2012 at 03:22

  Sonnen är min fader.

 • Derp
  8 maj 2012 at 04:24

  Lite självironi över det hela. Men det är PR och Sonnen och Silva kommer förmodligen tjäna en hel del på deras match! Win/Win. 

 • Jfdjgk
  8 maj 2012 at 04:33

  @Erik jag tror att jag hade hoppat framför ett tåg om jag var dopad och förlorade matchen. Vilken jävla loser..

  • nitohu
   8 maj 2012 at 06:21

   Har Silva dopat sig. ? Sonnen har ju inte gjort det.Så du måste ju syfta på Silva.Men har du verkligen något belägg för det ?

   • Le-depot
    8 maj 2012 at 10:50

    Har inte Sonnen dopat sig? Åkte inte han dit för det???

    • Derp
     9 maj 2012 at 08:22

     Googla lite kompis.

    • nitohu
     9 maj 2012 at 08:23

     Han blev avstängd efter att inte meddelat kommissionen om sin TRT behandling på ett korrekt sätt.Inget annat.Sonnen har aldrig testat positivt med för höga testosteronvärden.

     • schubbel
      9 maj 2012 at 09:47

      han hade väl för högt epitesterone jämfört med testerone, precis som alistair fast högre, 16:1 om jag inte  minns fel. Alla verkar hata overeen för det men inte sonnen. skumt.

     • Derp
      9 maj 2012 at 10:05

      Har du på något vis missat alla Sonnenhaters?

     • nitohu
      9 maj 2012 at 11:10

      Man måste ha klart för sig att gränsvärdet.6:1 är för den som inte har en legitim orsak till varför det är  högre.Det är liksom två måttstockar här.Värdet är också bara en indikation på att du har ett icke kroppseget hormon i kroppen.Och i Sonnens fall så är ju orsaken till det hans TRT behandling.Medans Overeem fått i sig det av ”misstag” så att säga.Men som sagt var; Sonnen har aldrig testats med ett för högt testosteron värde.Därmed inte sagt att det med dom obefintliga tester som görs.Skulle vara fullt möjligt för honom att periodvis överdosera behandlingen.Typ Nate Marquart.Men det kan man ju bara spekulera om. Han har i vilket fall som helst inte åkt fast för doping.

     • 1878
      9 maj 2012 at 11:51

      @nitohu:disqus Ja men Keith Kizer sa nyligen att Chael fortfarande inte har tillstånd för TRT. Alltså var han dopad.

     • nitohu
      9 maj 2012 at 01:22

      Svar till 1878.( Eftersom det inte finns nån svara knapp på hans inlägg härunder )

      Alla som inte har licens för tillfället.Har inte tillstånd för TRT.Keizer har dessutom sagt att han inte ser några direkta problem med att ge Sonnen licens vid en ansökan.( ” inte några direkta problem” kan man väl tolka som att den osanning Sonnen kom med gällande ett samtal med Keizer under förhören.Inte ska spela någon roll vid en ny ansökan )

     • 1878
      9 maj 2012 at 01:41

      svar till nitohu Det förändrar fortfarande inte faktumet att han använde preparat som han inte hade tillstånd för. Alltså doping.

 • Mr Brainwash
  8 maj 2012 at 04:55

  Det han säger nu är det han hoppades Anderson skulle säga första gången han dök upp med ett plastbälte…När Anderson ignorerade och Chael inte fick den uppmärksamhet av Anderson som han ville så känner han att han måste göra något, och det här är hans ”något”…

  Hoppas verkligen Anderson frontkickar honom i arslet så hårt att foten går ända upp till hans hals och han gaggar sig själv så mycket  att han tappar sin talförmåga…

  • soffmaestro
   8 maj 2012 at 05:05

   hahahah det här var det bästa jag hör för att jag håller med dig till 100 %.
   Det e inte ofta jag hoppas nån blir så överkörd och förnedrad som jag hoppas och tror sonnen blir.

 • Max
  8 maj 2012 at 05:07

  Självironi, han är fatiskt rätt kul, den där Chaelle.

 • Moktarii
  8 maj 2012 at 05:08

  hahaha sonnen är för skön. fattar inte varför så många inte kan skratta åt hans utspel. på press konferansen va han ju också hysterisk

 • Quezcatol
  8 maj 2012 at 05:17

  Säg vad ni vill om Chael Sonnen, han tjänar åtminstone pengar på hans trash-talk. Det är som attention whores i media, han gör samma ska. Och ja, i slutändan handlar det väl ändå om att tjäna pengar, och vem vet, Chael Sonnen kanske vid slutet av sin mma-karriär kanske arbeta inom pro-wrestling.

  • Gomi
   8 maj 2012 at 05:40

   Go home Yankee lover!

  • Erik
   8 maj 2012 at 05:53

   I slutändan kan det även handla om att inte skapa hype genom att ha en rutten attityd trots att det finns idioter som slänger pengar på dig när du gör så. Man kan till exempel försöka ägna sig åt något som kallas vara en bra förebild åt andra. Detta kan man tillexempel vara genom att visa hyfs, eller vara uppriktig. 

   Du kan se det här som alternativ till din sorgliga världsbild.

   • IFe
    8 maj 2012 at 06:30

     Vill du se rutten attityd ,osportslighet och allmän grisighet, titta på Anderson Silva vs Demian Maia, eller Griffin, eller kanske Leites fighten också( minns inte riktigt, har förträngt den).

    Drygare fighter får man leta efter, sonnen kommer ju inte ens nära

    • Gomi
     8 maj 2012 at 07:02

      Silva var osportslig och hade dålig attityd när han mötte Griffin? *facepalm*

     Har aldrig sett någon bli så ägd som Griffin blev, och det märktes när han sprang ut som en flicka. Tror snarare du är ett Griffin fan som blev butthurt.

     Sen såg vi hur er ”världsmästare” mätte sig mot Bisping… #lulz

     • IFe
      8 maj 2012 at 07:14

       Ah, när Silva låtsats räcka honom en hand när han är nere? Sen klappar honom på huvudet när han låter honom kliva upp. Sant att man sällan sett någon bli så ägd, och jag hade pengar på Silva den matchen( bettar aldrig mot Anderson) men faktum är att han ändå betedde sig som världens” F***a….

      Skulle aldrig påstå att Brandon Vera inte blev ägd mot Thiago Silva, men Thiago betedde ju sig knappast schysst eller sportsligt, hur mycket man nu hänger vid hans pungkulor…

      Och har du inget att säga om Maia och Leites matchen? tänkte väl det…( FAAAACEPAAALM).

      ”Sen såg vi hur er ”världsmästare” mätte sig mot Bisping”

      heh, bisping gjorde det ju betydligt bättre än din Anderson? Lulzen är tyvärr på din bekostnad, min gode herre

     • Jens ☠
      8 maj 2012 at 07:16

      bra världsmästare som mätte sig mot sonnen sist med, silva blev ju våldtagen i 4,5 ronder.

   • richard
    9 maj 2012 at 01:29

    Du är obviously avensjuk på att han tjänar pengar med tanke på ditt uttalande. Chael är underhållning och visst ska man vara en bra förebild för andra inom sporten men glöm inte att han är ”one in a kind” och det är knappt någon annan som trollar på det sätt han gör.

 • Lukasz Szaran
  8 maj 2012 at 05:19

  Han mår inte bra…..på riktigt alltså!!!

 • Calle
  8 maj 2012 at 05:46

  Troligen den mest underhållande inom MMA. Utanför buren alltså. 

 • hybe
  8 maj 2012 at 06:07

  HAHA! king!
  Hoppas han kan vinna mot Silva på ett lika dominerande sätt som han dominerade den första matchen, men denna gång ha lärt sig hur man försvarar sig mot ”enkla” trianglar!

  Silva förtjänar inte att gå hela sin UFC karriär obesegrad enligt min mening, med tanke på hur urvattnad MW divisionen och hans motstånd varit de senaste åren!

 • Kafir-Calle
  8 maj 2012 at 08:02

  Synd att Sonnen inte är en bättre fighter just nu. Imponerade INTE mot Bisping! Hoppas han fokuserar på träningen istället för lätt pinsamma utspel…

  • hybe
   8 maj 2012 at 08:17

   Dålig dagsform… Nåt fel var det ju iaf, då Bisping dominerade han i clinchen! 

   Hoppas på Sonnen, men tror att Silva är mer förberedd denna gång, och kommer ha god tid på sig att utdela tillräckligt mycket stryk för att Sonnen ska palla 5 ronder…
   Minns aldrig jag sett en fighter dominerat en match så, men fortfarande fått så mycket stryk samtidigt!

 • Rilly
  8 maj 2012 at 09:21

  Kan ni komma på någon seriös sport där man håller på så här?

  Enda ”sportlikande” jag kan komma på är wrestling, är sporten i sig så ointressant att ni behöver sånt här?

  • Derp
   8 maj 2012 at 09:47

   Ja, det är ju mycket roligare om alla fighters hade personlighet som en sten. Typ Cain Velasquez.

  • Filip Misfit Hedin
   9 maj 2012 at 03:42

   Jaså du kan inte kollat mkt på boxning du

   • Rilly
    9 maj 2012 at 05:01

    Nej det har jag inte gjort, men det är klart jag visste att det var likadant där om inte ännu värre. Men det kändes som en no brainer i och med att sporterna är så nära varandra. Det är väll mer eller mindre därifrån allt skitsnack inom mma kommer ifrån.. 

 • Dreven
  8 maj 2012 at 09:49

  Han måste vara UFCs största spelnörd för han är iaf deras största troll.

  • Derp
   8 maj 2012 at 10:07

   I.. what? Måste man vara spelnörd för att vara troll? Hur tänkte du nu?

 • Ibo
  8 maj 2012 at 10:15

  om silva krossar sonnen när dom väl kommer mötas, så kommer allting som sonnen har sagt vara ren komedi

  • Derp
   8 maj 2012 at 10:47

   Är det inte redan det? Det är ju bara pr…

   • Ibo
    9 maj 2012 at 07:16

    jo fast ingen skrattar när han säger saker som ”im gonna crush him again” ”he is a fake champion” ”he is scared”. Om silva dominerar honom så kommer alla kolla tillbaka på det sonnen har sagt och garva ihjäl sig

 • NSL
  9 maj 2012 at 12:08

  Ännu en gång så skämmer idioten ut sig totalt. Vem tycker egentligen att han är rolig vid det här laget? :| Låt mig gissa, ni är alla mellan 12 och 18 år? Okej, isf är det ändå förståeligt.

  • Derp
   9 maj 2012 at 08:24

   Det var inte så roligt nej. Men huvudsaken är ju att du blir butthurt och vill se han få spö vilket kommer generera pengar till han och Silva. typ.

 • Filip Misfit Hedin
  9 maj 2012 at 03:51

  HAHAHA Sonnen haters, 
  Han gör det han är bäst på, får er Silva nut-huggers butthurt eftersom han säger några elaka saker om er gud.
  Well, boo-fucking-hoo! 
  http://www.hark.com/clips/qtffkpqbtn-well-boo-fucking-hoo 
  Sonnen är en av de allra smartaste inom MMA och en lämplig karriär när han lägger handskarna på hyllan tycker jag vore komiker .

 • Hjalmar98
  10 maj 2012 at 04:52

  Trams.

 • Norlyx
  11 maj 2012 at 11:45
 • Svara