Chael Sonnen om Joe Rogan: “What a dick”

Chael Sonnen var inte nöjd med hur UFC:s expertkommentator Joe Rogan skötte intervjun med Cain Velasquez efter dennes förlust i natt mot Fabricio Werdum.

Chael Sonnen har ofta starka åsikter oavsett vad ämnet gäller och därför kanske få blir förvånade över att han gick hårt åt Joe Rogan efter att Rogan vid intervjun med Cain Velasquez bett den tidigare mästaren upprepa sitt svar på engelska efter att precis ha förlorat sin titel mot Fabricio “Vai Cavalo” Werdum vid nattens UFC 188. Sonnen tyckte inte att det var sjyst gjort och har förklarat detta via sin twitter. Nämnvärt är att Sonnen och Rogan tidigare verkat ha haft en strålande relation, då Sonnen bland annat gästat Rogans podcast men det kanske inte blir några fler besök i fortsättningen.

Foto: Micha Forsberg

Kategorier
Chael SonnenNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
9 Kommentarer
 • Morgall
  14 June 2015 at 06:06

  Om Rogan inte gjorde det så kanske han hade fått skit av Dana White och alla andra icke spansktalande.. Chael Sonnen har sin podcast endast för att försöka reparera allt skit han åstadkommit både i det privata och under sin karriär. Ett smart drag dock

 • Amir
  14 June 2015 at 06:12

  Hur fan ska man fatta vad Cain sagt om han inte har en tolk och väljer att prata spanska (om man inte kan spanska)?

 • Godless
  14 June 2015 at 06:21

  Och det var ett “dick move” därför?
  Chael Sonnen, ge dig nu.

 • Viktor Drevenlid
  14 June 2015 at 08:18

  Han gjorde det eftersom tolken inte var där, tolken som borde få skit. De gör oftast jävligt dåliga jobb de där amatörtolkarna..

  • tojo77
   14 June 2015 at 09:42

   Jag vill minnas att jag såg tolken, men att Rogan tänkte att Cain säkert uttycker det bättre själv. Cains spanska är rätt rutten, men engelska kan han.

   • Kenny Starfighter
    15 June 2015 at 09:14

    He’s American….

   • Viktor Drevenlid
    16 June 2015 at 04:06

    Tolken kanske var i närheten men han var inte DÄR, vilket han borde varit. Han borde stå redo att översätta varje tillfälle någon står vid micen. Det var dock Werdum som skickade bort tolken under sin intervju för att han ville översätta själv. Det betyder inte att tolken ska chilla vid sidan av när det är Cains tur.

    Ärligt talat är det ingen big deal, Chael är bara dramatisk som vanligt. Men tycker tolkarna i övrigt brukar suga :)

 • freddie
  14 June 2015 at 09:08

  Så gjorde han ju då alex förlora också

 • Svara